reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do figury sprzed ciąży

reklama
U mnie na MŻ w 11 tygodni -15 kg. Coś mi się wydaje, że nie odpuszczę dopóki nie osiągnę wagi 58, czyli zostało 3 kg balastu :)

Mła o widzę że u nas z wagą podobnie ja też początkowo na 58 stanełam, a teraz 55 już jest zobaczysz że nie będziesz wiedziała kiedy i spadną te 3 kg

wszystkim powodzenia i wytrwałości życzę:tak:

dziewczyny a jak wasze brzuchy? jak ze skórą? bo chudnięcie chudnięciem, a co z tym brzuchem zrobic?:wściekła/y:mi cały czas odstaje i skóry sporo . Tz kupił mi specjalną szczotkę do masażu, aby ujędrnić skórę...zobaczymy czy coś pomoze...

milva no właśnie u mnie z brzuchiem kiepsko bo skóra rozciągnięta i taka plastyczna fuj :wściekła/y:choć wygląda całkiem dobrze to jak dotykam to brrr u mnie to tylko siłownia i brzuszki, ale myślę że piling i dobry balsam też swoje powinny zrobić biore się za to konkretnie bo waga ok

Kochane jak tam wasze diety i postępy. Ja wczoraj przeszłam na dietę a'la białkowa troszkę zmienioną z małymi dodatkami ze względu na karmienie piersią(mały niby miał skazę ale od niedzieli jem nabiał i na razie bez wyprysków, a właśnie wyprysków nie ma ale są większe i częstsze kupy, czy może któraś wie czy to może być wina białka???? (albo leków???)może odpowiedzcie na głównym by nie zaśmiecać wątku).
Mi brzuch sporo spadł i nawet mógłby już być ale nie mogę patrzeć na swoje boczki.

reklama
Do góry