reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do figury sprzed ciąży

ja dziś na wagę stanełam fakt że ostatnio grypa jelitowa mnie dorwała i cały dzięń mało co jadłam ale waga wymarzona już jest 55 kg zobaczymy czy się utrzyma ostatnio z m-c temu było jeszcze 58 ale ostatni miesiąc dał mi w kość szpital choroby dzieci itd więc pewnie to miało duże znaczenie :zawstydzona/y::-(
Noc cóż ale 55kg jest !!!! w 3 m-ce po porodzie zrzuciłam 14 kg jest dobrze po pierwszej ciąży taki wynik osiągnełam dopiero 1,5 roku po porodzie cały czas walczyłam z ostatnimi 4 kg

reklama
Maxwell wstyd się przyznać ale u mnie dzis dieta została przerwana :-( :-(
Ale nie ze względu na moja słaba silna wole a dlatego ze grypa jelitowa mnie dopadła i po całym dniu meczarni wypilam rosół!
Ale jak tylko swoje odchoruje wracam na dietę!!

ja niestety nie moge stosowac diety dr dukana, ale jem podobnie tzn. nie jem ziemniakow, pieczywa, slodyczy i nie pije alko. a poza tym jem warzywa, dwa lub trzy razy w tygodniu owoc i reszte rzeczy tak jak w diecie doktorka.
aha i ostatni posiłek przed 19, bo później tylko woda:-)

Gosia - super, gratuluję (choć nie zazdroszczę drogi, jaką musiałaś przejść, żeby to osiągnąć..)
Inka - zdrówka kochana!!!
2701..- byle byś dobrze się czuła:tak: Ja na razie na Dukanie i wszystko ok..dziś ostatni dzień pierwszej fazy:-) Już jutro warzywa:-):-)

tak z ciekawości dziewczynki zapytam: czy stosowałyście juz kiedys ta diete dukana i wytrwalyscie do konca tej 3 fazy?

Ja jutro wchodzę na wagę, ale czuję że nic nie ubyło w sumie stosuję tą dietę MŻ i sama się sobie dziwie że daje radę ... jutro się okażę ile spadło z moich 73 kg.

Rojku - ja zaczęłam pierwszy raz tą dietę w zeszłym roku (to było moje postanowienie noworoczne, żeby schudnąć), czyli wystartowałam 1 stycznia..po dwu i pół miesiąca, czyli, jak byłam na II fazie - zrobiłam test i okazało się, że jestem w ciąży. Wtedy przerwałam dietę. Teraz jest moje drugie podejście:tak:
Żabcia - na pewno coś spadło!!!Podziwiam, bo ja na MŻ się nie nadaję..:zawstydzona/y:

reklama
Do góry