reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powozy naszych maluszków :)

ja dziś też pomacałam....

dziewczyny ja się zdecyduję na bebetto luca. wymacałam, pojeździłam, poskładałam... genialny pomysł z budą, chowanym materiałem w spacerówce i odsuwanym wywietrznikiem w gondoli. przepina się, zapina, rozkłada naprawdę lekko. cena 1250zł ze spacerówką... kwestia dokupienia fotelika. albo bebetto ok. 200zł ale bez atestów, albo maxi cosi w cenach od 500zł. wstępnie upatrzony kolor to szary na białej ramie. opinii już nie będę czytać, bo zwariuję. fajne jest to, że spacerówka ma własną budę i fajne rozkładanie na przycisk. i w razie zimna mega, buda praktycznie całkiem rozkłada sie do przodu, dzięki czemu dziecko jest chronione. w komplecie torba, fajny koszyk/torba pod wózkiem, moskitiera na spacerówkę i folia na gondolę.

reklama
monia ja widzialam ten wozio na zywo bardzo fajny,.....od razu rzucil mi sie w oczy jak jedna pani nim wiozla corke;-)

hehewczoraj tak znienacka wybrałam się z M do smyka oblukać i pomacać Mutsy Evo i w trakcie oglądania mój M mnie woła "chodź zobacz jaki fajny ten jest " podchodzę a on ogląda Bebetto :D:D hehe kilka z nas ma chyba ten sam gust co do wózków.
Lori powiedz mi proszę w jakim sklepie czy hurtowni oglądałaś Mutsy Evo ? mówiłaś tam coś o możliwości pompowanych kółek. Wczoraj w smyku Pani powiedziała że u nich nie ma możliwości zmiany na inne niż piankowe i w ogóle kolorów wszystkich nie mają ;/;/

ten dylemat co do Mutsy a Bebetto będzie ogromny bo wizualnie Mutsy dla mnie wygrywa ale finansowo..... Bebetto !! :)

hehehe... jednak gust każdy ma inny... bebetto nas łączy... ale dla mnie ten mutsy jest "surowy" nie umiem tego określić, poprostu mi się kompletnie nie podoba.

Ja zdecydowana jestem na roan marita, no i raczej kupię używany, bo na wiosnę/lato chcę przesadzić Zuzię do Maclarena i w moim przypadku nie widzę sensu inwestowania w wózek 3w1 . Bebetto mi się podoba ale podobnie jak Lori natknełam się na sporo negatywnych opinii. Roan jest ciężki, jednak w moim przypadku nie ma to większego znaczenia, bo nie muszę go wnosić po schodach ani wozić autem. Zależy mi przede wszystkim na dużej gondoli, chroniącej przed wiatrem (na podkarpaciu czasem głowę urywa...) i mrozem :cool2:

hehewczoraj tak znienacka wybrałam się z M do smyka oblukać i pomacać Mutsy Evo i w trakcie oglądania mój M mnie woła "chodź zobacz jaki fajny ten jest " podchodzę a on ogląda Bebetto :D:D hehe kilka z nas ma chyba ten sam gust co do wózków.
Lori powiedz mi proszę w jakim sklepie czy hurtowni oglądałaś Mutsy Evo ? mówiłaś tam coś o możliwości pompowanych kółek. Wczoraj w smyku Pani powiedziała że u nich nie ma możliwości zmiany na inne niż piankowe i w ogóle kolorów wszystkich nie mają ;/;/

ten dylemat co do Mutsy a Bebetto będzie ogromny bo wizualnie Mutsy dla mnie wygrywa ale finansowo..... Bebetto !! :)

ten który oglądałaś w smyku to stary model 2012. Dopiero 2013 ma możliwość pompowanych kół i większą bude. W sklepach jest chyba dopiero od jakiegoś miesiąca. Model 2013 jest na pewno dostępny w sklepie dinosklep.

dla mnie surowy jest mutsy igo i zresztą bardzo twardy. Nie polecam.

Ja do samego końca chyba nie bede wiedziała jaki wybrać bo każdy ma plusy i minusy. Mnie w bebetto przestraszyły negatywne opinie. Czytałam że ładnie wygląda i to przyciąga klientów, ale po kilku tygodniach strasznie piszczą koła i przy kierownicy pomimo smarowania. Że stelaż się zacina i trudno go poskładać przez to. Że znosi na prawą strone w trakcie jazdy. Siedzisko ma źle pasy pzrez co zjeżdża . Wyciągniecie lub przyklejenie na rzepy wkładki to jedno, no ale trzeba dorabiac dziury na pasy żeby one faktycznie przytrzymywały dziecko, no i to oparcie które ciężko rozłożyć bo haczy o bude.
Na plus nadal zostaje gondola która mi się podoba, duża buda, fajne sprężynki do bujania i niska cena.

Fillil - no nad luca jeszcze się waham, bo niefajne opinie miał solaris a o luca mało jest info, bo chyba to stosunkowo nowy model ;)

no taka prawda dziewczyny - wózka idealnego nie ma, bo każda inna firma by zbankrutowała. każdy ma jakieś wady. kurde, nie spytałam w sklepie...jak wygląda gwarancja w bebetto? pytałyście może?

reklama
Do góry