no te z górnej półki napewno tylko mówie, co słyszałam i często tak jest, że w tych tańszych wózkach foteliki nie są za bezpieczne. Ja mam kupiony Maxi cosi, ale wózek stary z teutoni, Teraz tylko dokupimy adaptery, zeby wpinać fotelik. Wiem, że nie każdy ma dużo pieniędzy przeznaczonych na wózek i wtedy bym napewno wolała kupić tanszy wózeczek, a lepszy fotelik warto na necie sobie zobaczyć jak fotelik wypada w testach bezpieczeństwa, my sie przynajmniej tym kierowalismy przy wyborze
reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Znalazłam coś takiego, co sądzicie??? Z góry dziękuję za opinie :*
3w1 Wózek Implast Eco Line Bolder SD ALU+GRATISY ! (3214930260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
3w1 Navington Cadet wózek+fotelik Maxi Cosi GW 36m (3233431420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ten sprzedający ma dużo wózków który byście wybrały, mój budżet do 2000 tys.
navingtona to ja bym skreśliła w przedbiegach bo spacerówka tylko na pół leżąco więc jakaś totalna porażka
-Lorelain-
mika - przede wszystkim oprócz gondoli trzeba bardzo patrzeć na spacerówkę bo nią się jeździ dłużej. Sprawdzać czy buda chodzi cicho, czy lekko i samemu próbować. Jak chodzi oparcie. Czy siedzisko spacerówki jest szerokie czy wąskie. Czy hamulec gładko chodzi czy trzeba się mocować. Poprosić sprzedawce żeby pokazał jak się składa wózek. Warto sprawdzić podstawowe akcesoria np folie, śpiworek, torbę.
Osobiście ciążko w sklepie sprawdza mi się podbicie bo co innego wózek bez obciążenia a co innego z dzieckiem i zakupami.
Osobiście ciążko w sklepie sprawdza mi się podbicie bo co innego wózek bez obciążenia a co innego z dzieckiem i zakupami.
-Lorelain-
mika - ja jak mówię co bym chciała to sprzedawcy opadają ręce ... ja to bym chciała jak w Harrym Poterze ... spacerówka ma być szeroka, buda wielka ale za pstryknięciem palca wózek ma się składać do torebki
-Lorelain-
mika - ja nie musze wózka nigdzie wnosić a i tak patrze na wagę i dla mnie to kluczowy czynnik bo ja pamietam jak to jest pchać wózek z obciążeniem.
My zdecydowaliśmy się na Bugaboo Cameleon 3. Oglądaliśmy wszystkie wózki, o których tu piszecie i w naszej opinii Bugaboo ma najmniej wad Kupujemy też fotelik Maxi Cosi Pebble z bazą Iso Fix. Ta baza to mega wygoda no i bezpieczeństwo - co najważniejsze
Zastanawiamy się jeszcze nad materacem do łóżeczka...nie wiem na jaki się zdecydować :/ Chcemy żeby Hania od początku miała dobry materac, bo wiadomo jak ważne jest to dla kręgosłupa... Chyba muszę się poradzić jakiegoś specjalisty A Wy jakie kupujecie?
Zastanawiamy się jeszcze nad materacem do łóżeczka...nie wiem na jaki się zdecydować :/ Chcemy żeby Hania od początku miała dobry materac, bo wiadomo jak ważne jest to dla kręgosłupa... Chyba muszę się poradzić jakiegoś specjalisty A Wy jakie kupujecie?
-Lorelain-
Annie - a ten bogaboo ma siedzisko kubełkowe?
jesli chodzi o materac to najczęściej wybierany i polecany w sklepie jest gryka - pianka-kokos. Najlepsze sa podajże lateksowe ale są mega drogie więc mało kto się na nie decyduje.
jesli chodzi o materac to najczęściej wybierany i polecany w sklepie jest gryka - pianka-kokos. Najlepsze sa podajże lateksowe ale są mega drogie więc mało kto się na nie decyduje.
reklama
-Lorelain-
ja przynajmniej łóżeczka nie musze kupować więc uuuuuuuf jeden trudny wybór mniej
ja bugaboo odrzuciłam ze względu na kubełkowe siedziska, ale jakiś najnowszy model ma podobno na płasko. Jakby co to używki bugaboo na allegro idą w przystępnej cenie.
ja bugaboo odrzuciłam ze względu na kubełkowe siedziska, ale jakiś najnowszy model ma podobno na płasko. Jakby co to używki bugaboo na allegro idą w przystępnej cenie.
Podziel się: