reklama
G
goszczaca
Gość
Wszystko musi byc ok gratuluje wskakuj do nas na główny wątekDzień dobry wszystkim Z radością dołączam do marcówek Wczorajsza wizyta potwierdziła 4/5 tydzień. Jako że była to ciąża stosunkowo długo wyczekiwana martwię się okrutnie czy wszystko będzie ok
NomiMalone
Fanka BB :)
Witam się z Wami mamami .
Jestem z Łodzi .
Okazuje się , że jestem w ciąży co bardzo mnie raduje a jednocześnie przeraża, bo wiem jakie będą moje obawy przez kolejne mam nadzieje miesiące.
To jest moja 7-ma ciąża, ale mam tylko jedno dziecko - córkę . Ma 4 lata.
Wszystkie inne ciąże poroniłam. Ostatnią w 13 tygodniu - serce przestało bić. Wtedy miałam termin na 9 maja 2017.
Na wizytę umówię się na jakiś 6 - 7 tydzień , wtedy ewentualnie słychać już serce. Wcześniej wydaje mi się nie ma sensu iść, tym bardziej , że do 6-7 tygodnia jest bardzo dużo naturalnych poronień .
Trzymajcie kciuki .
Jestem z Łodzi .
Okazuje się , że jestem w ciąży co bardzo mnie raduje a jednocześnie przeraża, bo wiem jakie będą moje obawy przez kolejne mam nadzieje miesiące.
To jest moja 7-ma ciąża, ale mam tylko jedno dziecko - córkę . Ma 4 lata.
Wszystkie inne ciąże poroniłam. Ostatnią w 13 tygodniu - serce przestało bić. Wtedy miałam termin na 9 maja 2017.
Na wizytę umówię się na jakiś 6 - 7 tydzień , wtedy ewentualnie słychać już serce. Wcześniej wydaje mi się nie ma sensu iść, tym bardziej , że do 6-7 tygodnia jest bardzo dużo naturalnych poronień .
Trzymajcie kciuki .
Cześć dziewczyny mam 32 lata i jestem w siódmym tygodniu ciazy, to bedzie mój pierwszy dzidziuś. Pewnie się domyślacie ze jestem bardzo przejęta, przestraszona, ale tez bardzo się cieszę, ciaza planowana i bardzo chciana. Narazie bolą mnie piersi, trochę mnie mdli i czuje rozciąganie lekkie w brzuchu co jakiś czas.
Fajnie ze jest takie miejsce jak to forum napewno będę się zaczytywac
Buziak
Fajnie ze jest takie miejsce jak to forum napewno będę się zaczytywac
Buziak
reklama