reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Potrzebuje porady

reklama
Przeszłam przez to samo, dokładnie tak samo w 8tc dowiedziałam się że serduszko nie bije. Byłam potem u 3 różnych lekarzy bo wierzyłam że to na pewno jakiś błąd.
29 sierpnia 2022 miałam łyżeczkowanie a 29 sierpnia 2023 urodziła się moja córeczka ☺️ nie załamuj się. Wbrew pozorom poronienia sa bardzo częste, ale wiele kobiet o tym nie mówi. Ja się dowiedziałam że prawie każda w moim otoczeniu to przeszła. Wiem że to marne pocieszenie, ale po burzy wychodzi słońce.

Czy badanie było wykonywane w tym samym gabinecie na tym samym sprzęcie ? Ja miałam taką sytuację, że na innym nie było widać mimo że było dwa tygodnie później robione (5+5 biło, 8 nie nie było widać bicia) ale to były dwa różne gabinety , dwa różne aparaty USG i w tym samym momencie wszedł krwiak na kosmówke, który dużo zasłaniał. Jeśli to ten sam to raczej tak jak dziewczyny :( trzymaj się !

Do góry