reklama
ivka76
Fanka BB :)
Dzisiejszy tekst Szyma:
MAMA, TU JEST PEŁNO KURZYKÓW! przerwa na oddech, po czym CHODŹ, BUDZIĆ PANA ODKURZACZYKA!
MAMA, TU JEST PEŁNO KURZYKÓW! przerwa na oddech, po czym CHODŹ, BUDZIĆ PANA ODKURZACZYKA!
K
KingaP
Gość
Dobry Szymon
Nasza Karola NIGDY niczym nie była wysmarowana (w sensie balsamowania). Używamy dla niej tylko mydła (teraz w płynie) i kremu, jak wychodzimy na dwór :-)
Nasza Karola NIGDY niczym nie była wysmarowana (w sensie balsamowania). Używamy dla niej tylko mydła (teraz w płynie) i kremu, jak wychodzimy na dwór :-)
kasiulla23
Mama marcowa'06
Lena od urodzenia jest kapana w oilatum teraz w mustelli a od czasu do czasu w oilatum
co do smarowania od zawsze jest smarowana lipobaza, mascmi witaminowymi robionymi w aptece, cutibaza czy kremem oilatum
nigdy nie uzywalam oliwki gdyz przynosi ona odwrotny od zamierzonego skutek
co do smarowania od zawsze jest smarowana lipobaza, mascmi witaminowymi robionymi w aptece, cutibaza czy kremem oilatum
nigdy nie uzywalam oliwki gdyz przynosi ona odwrotny od zamierzonego skutek
karolkaz
U nas oliwka nie była stosowana..tylko do kapieli oilatum..aktualnie zrezygnowalismy na rzezc plynow do kapieli..najczescie uzywamy Ziajki lub nivea lub musteli i sporadycznie johnsons....i szampon ..po kapieli jest krem do ciała lub balsam albo nivea...a teraz odkryłam dla alergicznej skóry pharmaceris ..bo się Antkowi jakies plamu pojawaiły
Laboratorium Kosmetyczne Dr Irena Eris - Pharmaceris
Laboratorium Kosmetyczne Dr Irena Eris - Pharmaceris
M
mamaoli
Gość
no Szymcio czyścioch
a Maks ostatnio taki rozśpiewany, ze aż uszy bolą ;-)
hitem ostatnich dni "jedzie pociąg z daleka"
ale przeważnie swoje teksty układa
a Maks ostatnio taki rozśpiewany, ze aż uszy bolą ;-)
hitem ostatnich dni "jedzie pociąg z daleka"
ale przeważnie swoje teksty układa
a iga mi właśnie opowiada mi bajkę o czerwonym kapturku co chwila inną wersję i tak już od godziny..
ostatnia wersja: "kapturek puka puk, puk,to ja babciu, to ja, a babcia mówi, tutaj jestem, w łóżeczku leżę, wilk mnie zjadł"
nie chcę jej zniechęcać do wariacji na temat czerwonego kapturka ale co chwila ryczę ze śmiechu..
właśnie się przerzuciła na kopciuszka, idę podsłuchać
ostatnia wersja: "kapturek puka puk, puk,to ja babciu, to ja, a babcia mówi, tutaj jestem, w łóżeczku leżę, wilk mnie zjadł"
nie chcę jej zniechęcać do wariacji na temat czerwonego kapturka ale co chwila ryczę ze śmiechu..
właśnie się przerzuciła na kopciuszka, idę podsłuchać
ivka76
U nas śpiewanie na topie od dosyć dawna :-) Na repertuar Szyma składają się: "Jedzie pociąg z daleka", "Aaa kotki dwa", "Pieski małe dwa" i kompozycje własne np. o koparkach - wtedy słowa są mniej więcej takie: "koparka, kooooparka, kopaaaarka, koparkaaaaa, ko-par-ka" :-)
A
azik
Gość
macie rozgadane dzieciaki...
Bartek ostatnio przyspieszył w postępach: pedałuje na rowerku, zaczął śpiewać do mikrofonu a nie go zjadać, szuka odpowiednich dziurek do klocków (wcześniej wpychał jak się da), z mówieniem - nadal cienko - ale lepiej niż Piotrek w jego wieku.
Bartek ostatnio przyspieszył w postępach: pedałuje na rowerku, zaczął śpiewać do mikrofonu a nie go zjadać, szuka odpowiednich dziurek do klocków (wcześniej wpychał jak się da), z mówieniem - nadal cienko - ale lepiej niż Piotrek w jego wieku.
reklama
Podziel się: