reklama
Marlenka
Marcowa Mama 2006
Brawo dla wszystkich brzdąców!!!
Moje Słoneczko chyba znów ząbkuje na przemian gorączka, biegunka + niestety, problemy ze spaniem, czyli marudzenie.
Ale za to coraz śmielej wspina się już do stania na nóżkach i doskonali siadanie. Cieszę się, że potrafi już z siedzenia bezpiecznie przechodzić do raczkowania - wcześniej nie wyglądało to ciekawie - .
Moje Słoneczko chyba znów ząbkuje na przemian gorączka, biegunka + niestety, problemy ze spaniem, czyli marudzenie.
Ale za to coraz śmielej wspina się już do stania na nóżkach i doskonali siadanie. Cieszę się, że potrafi już z siedzenia bezpiecznie przechodzić do raczkowania - wcześniej nie wyglądało to ciekawie - .
Martynce wteszcie udało się wypowiedziec to magiczne słowo- "mama"!!!!
Felqua- ja tez jestem pod ogromnym wrażeniem postepów w mówieniu Jasia Super!
Izka- to musi świetnie wyglądać, jak Karolek tak wstaje :-) :-)
Moja pociecha narazie opanowała do perfekcji wstawanie przy meblach (mogą to byc tez czyjes nogi )
Felqua- ja tez jestem pod ogromnym wrażeniem postepów w mówieniu Jasia Super!
Izka- to musi świetnie wyglądać, jak Karolek tak wstaje :-) :-)
Moja pociecha narazie opanowała do perfekcji wstawanie przy meblach (mogą to byc tez czyjes nogi )
magdalenaB
marcowa mama 06'
bartoszek kiwa glowka jak np. zapytam go czy chce herbatki, to robi wtedy i tak zawsze gdy on chce to o co zapytam, rozumiecie mnie bo jakos chyba zamotalam
Agatka mni ostatnio rozbraja jak placze i rozpacza, najpierw placze i patrzy na mnie a jak nie chce jej wziac, bo widze ze wymusza to sie tak zabawnie poklada...smiesznie to wyglada, taki lament i ta minka zalosna przy tym ;-)
sylwia532
Fanka BB :)
magdalena naucz bartka jeszcze kiwania na ''nie'' to sie bankowo upewnisz ;-)
mokkate no to sie doczekalas mamausiu;-)
no i wykombinowal ja wejsc na lozko noga na raczke od komody i smyk wdrapie sie na lozko
no i na wozek sobie wchodzi i staje jeszcze wiecej mama bo z wozka to sie wysypac moze
no i od wczoraj jak zrobi bam to sie podnosi bez trzymania czegokolwiek
mokkate no to sie doczekalas mamausiu;-)
no i wykombinowal ja wejsc na lozko noga na raczke od komody i smyk wdrapie sie na lozko
no i na wozek sobie wchodzi i staje jeszcze wiecej mama bo z wozka to sie wysypac moze
no i od wczoraj jak zrobi bam to sie podnosi bez trzymania czegokolwiek
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Kuba ćwiczy samodzielne wstawanie - jak jest na czworaka to prostuje raczki i podnoci pupe do góry na prostych nóżkach - ale nie wie co dalej :-) w takiej pozycji spoglada na mnie i smieje się
reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
GRATULACJE dla Krzemka
Podziel się: