reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych pociech

reklama
jesli chodzi o psy to Agatka ma to samo :-) a wczoraj jak zobaczyla 6 od razu to widac bylo w jej oczach dzika radosc :-D jaby mogla to by wyszla z wozka i do nich pobiegla

Ale te dzieciaczki szybko uczą się nowych rzeczy. Zobaczcie- tak niedawno leżały sobie nieruchomo, teraz poruszają się jak tylko potrafią, uśmiechają.
Ja ostatnio zauważyłam że Szymek zaczął jakos inaczej rozumieć nasze poranne wychodzeni do pracy. Jeszcze kilka dni temu wcale go to nie interesowało.
Teraz jak rano wychodzimy to patrzy takimi szerokimi oczkami i wcale się do nas nie uśmiecha- dopiero jak wracam z pracy to wyciąga rączki i usmiech dookoła głowy :-)

Ciekawe co one sobie o nas myślą?? :D

No, no, ale się rozwijają dzieciaczki. Jaś jeszcze się przewraca na boczki przy próbach siedzenia, coraz częściej ćwiczy kiwanie w przód i w tył na czworakach. A w ciągu ostatniego tygodnia bardzo rozwinął się mentalnie, że się tak wyrażę. Mam wrażenie, że dużo więcej rozumie. Wszystko go interesuje, kojarzy wiele faktów. Aż miło patrzeć!

zgadzam sie z Tobą Pytia coś pieknego mnie cieszy ze emi juz za kazdym razem patrzy kto ja wola bo kiedys jej sie nie chcialo i wszyscy mi mowili ze jest za mala zeby reagowac na swoje imie a teraz bacznie sprawdza czy to ktos warty zainteresowania
a do tego niecierpi swojej babci a mojej tesciowej
pozwalalam jej pilnowac malej tylko jak spala bo w innym przypadku byl wrzask :tak: mądra córunia

My ostatnio tez jestesmy nierozlaczne, jak tylko znikam z pola widzenia to juz Selinka sie denerwuje i zlosci a najbardziej lubi jak z nia siedze wtedy bawi sie ladnie i cly czas sie smieje.
Ostatnio najlepsza zabawa jest sciaganie skarpetek, rozmawianie ze swoim odbiciem w lusterku i "czytanie" gazetek :-)

zauwazylam tez ostatnio ze bardziej interesuja Selinke zabawki ktore nie sa w zasiegu jej reki i wtedy probuje je zdobyc, jak jej podsuwam to juz ich nie chce :-D to przeciez za proste :-)

reklama
Do góry