reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

ivon pisze:
A najcudowniejsze jest to jak rano się budzi i jak zobaczy mnie koło łóżeczka,to uśmiech od ucha do ucha. Aż chce się żyć!!!!! ;D
dokłanie aż chce się żyć
uwielbiam też jak wchodze do pokoju i Kuba usłyszy mój głos zamiera na chwilke szuka mnie oczami i ten baban na buzi jak mnie zobaczy- kocham go ponad życie

reklama
U nas tez Kamil piszczy szczególnie jak ma spać :) kręci głowa i gada przy tym- no i banan :) i coś nowego jak sie do niego gada dużo to przekręca głowę na bok tak jk by ją chciał na ramieniu położyć oczywiście z bananem na twarzy. OJ dziewczyny chce się żyć ibez naszych skarbów nie miało by to zycie sensu

Oskar coś tam robi w kierunku raczkowania. Z siadu "pada" do pozycji na klęczka i buja się przód tył i koniec. Coś tam kombinuje, także może coś niedługo z tegoo wyjdzie :)

U na tez na razie nadal same starania i jeszcze zaczela obracac sie na brzuszku w kolo jak zobaczy cos ciekawego to chce to zlapac i sdie obraca
ale na plecy sie nie obroci

oj Agatka to tak sunie po podlodze ze nie moge nadazyc za nia, no i sie przez ten weekend strasznie rozgadala, tzn mowi w sobie tylko znanym jezyku, ale dzis rano o 6 wymyslila sobie ze na zmiane bedzie mowic mama, tata stwierdzila chyba zeby nikomu nie bylo smutno ze pominiety to bedzie mowila razem ;-) p.s w zyciu nie widzilialam tak koszmarnych emotikon

Z minuty na minutę są te nasze pociechy coraz cudowniejsze co? :-)

Filip od 1,5 dnia po kilku dniach marudzenia, stal się śmieszkiem :) chichra się cały czas :) i cały czas się przemieszcza! :baffled:

maggusia Agatka tez tak robi, jak to zaczela robic to tez zaczelam mowic nie, nie no i teraz jak tak mowie to kreci glowa a czasmai jak nie mowie to sama robi, mysle ze to takie odkrycie i nasze malesnstwa prezentuja nam swoje umiejetnosci, to tak jak z wystawianiem jezyka, albo wydawaniem jakiegos konkretnego dzwieku ;)

Ewunia mam nadzieje ze to tak jest bo zaczynam sie martwic moze niepotrzebnie:confused:
No ale jakos mnie to zaciekawilo i pokazuje mu nie nie to sie smieje:eek:

Mateuszek zaczął mówić "baba" :-D Turla się po całym łóżku i próbuje pełzać :happy:
Pozdrawiam

reklama
Czesc dziewczyny! Juz sie przedstawialam w watku glownym ale moze tu tez napisze! Moja corcia Ella tez urodzila sie w marcu (29), wiec niesmialo dolaczamy sie do mam marcowych, jesli nie macie nic przeciwko temu! BB przegladam od dawna ale brakowalo mi odwagi zeby sie przylaczyc!:zawstydzona/y: Pozdrowienia dla mam i slicznych bobasow!;-)

Do góry