reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych pociech

no Agatka juz od dawna kreciolek sie zrobila, absolutnie juz nie mozna jej zostawic samej, a ulubiona rozrywka ostatnio jest poranna pobudka dla rodzicow, to juz nie jest placz tylko meeeeega glosne piski i krzyki ;D ;D ;D

reklama
U nas tez zmiana pieluchy jest nie lada wyczynem... Przestałam go przewijać na przewijaku, bo się boję, że mi zleci a poza tym strasznie mnie kopał w brzuch...

Najgorzej jest chyba jednak na spacerach, bo Kubas za żadne skarby nie chce leżeć w wozku, a jeszcze sam nie siedzi... Podnoszę mu oparcie na chwilkę i jest wniebowziety, ale jak tylko poloże z powrotem, to wrzask!

A jak go posadzę na chwilkę na kanapie, to sie tak fajnie składa jak scyzoryk

MADZIK mi by sie przydał taki sprint ;D
och te nasze kreciołki nam ubieranie pieluchy tez zajmuje troszke wiecej czasu niz dotychczas

Ja ostatnio wyslalam na watek zdjeciowy jakie wibracje robi Brian jak go przebieram :)
Na dodatek jak siedzi na lezaczku robi takie cos ze trze glowa nie wiem co to jest?Tak jakby robil nie nie ale to nie jest to bo pokazuje mu i dziwnie sie patrzy.Myslalam ze swedzi go glowka ale to tez nie to bo dobrze mu ja myje.Martwie sie zeby mu tak nie zostalo ::)

maggusia Agatka tez tak robi, jak to zaczela robic to tez zaczelam mowic nie, nie no i teraz jak tak mowie to kreci glowa a czasmai jak nie mowie to sama robi, mysle ze to takie odkrycie i nasze malesnstwa prezentuja nam swoje umiejetnosci, to tak jak z wystawianiem jezyka, albo wydawaniem jakiegos konkretnego dzwieku ;)

no w sumie masz racje gdyby kazda mama zamartwiala sie dlaczego jej dziecko piszczy lub wystawia jezyk tak cvzesto to bez sensu
to tylko dzieciaki robia rozne dziwne rzeczy

u nas tez od kilku dni pelzanie i kulanie po calym pokojuö

a wczoraj na spacerku chcodzilam z mala przez 1,5 h a ona zamiast sobie troche pospac , jak zazwyczaj, to caly czas spiewala i bawila sie budka z wozka i w koncu powiedzialam ze idziemy do domu bo mamuse juz nozki bola i wkoncu zasnela ;D

U nas też przenajdziwniejsze wyigibasy, ubranie po kąpaniu to naprawde sztuka Kuba turla się po całym łóżku wierzga nogami, rękami wygina się poprostu brak słów.
Ostatnio jak leży na brzuszku to robi pompeczki . Podchodzę do niego i mówie Kubula pompeczki pompeczki i ruszam głową a on uśmiech od ucha do ucha i podnosi się na rączkach w góre i dół.
Od wczoraj cały czas jest tttaaattttaaa i tttaatttaaa
I wogóle cały czas coś wymyśla cudak mały

reklama
Moja Kinga mnie zadziwia każdego dnia. Dziś jak leżałam na dywanie to "podraczkowała " do mnie i oparła się o mnie i poddźwignęła do klękania.
A najcudowniejsze jest to jak rano się budzi i jak zobaczy mnie koło łóżeczka,to uśmiech od ucha do ucha. Aż chce się żyć!!!!! ;D

Do góry