reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

haha dokladnie maggusia, Agata tez od razu do przodu i na brzuszek ;) aaa i nauczylam Agatke robic nie, nie, nie krecimy glowa a mamusia mowi nie, nie, nie haha smiesznie wyglada

reklama
Ewunia gratulujemy :)
Qrczę też musiałabym OZInka nauczyć, bo co ? Tylko teściowa ma mieć na swoim koncie jakieś postępy :) A teraz będzie tik-taki i nie robił :) :) :)

Antoś siedzi w waniennce podczas kąpieli i pluska nóżkami w wodzie i wszędzie jest woda. Poza tym są kaczuski którymi się bawi. :) :) :) :) Sam też siedzi u mnie na kolanach - dość stabilnie ale czasami bujnie go na bok ;D ;D

Widze ze tu piszeczie o kaczuszkach ale zbieg okolicznosci :)
My dzis kupilismy takie BRianowi do kompieli i mowie wam ale byla zabawa az ladowaly po za wanienka.

Piotrek nauczył się pluć zupami na odległość.a jak coś nabroi i moja mama mówi do niego ty smyku niedobry, to złośliwiec mały mruży ślepiska i się śieje w głos.

reklama
kaśka76 pisze:
Piotrek nauczył się pluć zupami na odległość.a jak coś nabroi i moja mama mówi do niego ty smyku niedobry, to złośliwiec mały mruży ślepiska i się śieje w głos.
to tak jak moj maly........tez mruzy oczke i sie smieje w glos ale jak mnie ugryzie podczas karmienia........oj ma chlopak ubaw.......a ja to juz czasami wwwwwwwrrrrrrrrr dobrze ze cierpliwa jestem:):)

Do góry