reklama
koga
Mama Maksa i Julka
u nas też rozmownie - "dydydydy, nynynyny, dadadada a nawet tatatata" i jeszcze bardzo ciekawe słówko pada czasem "iks" ;D
pozycja siedząca wchodzi do łask - oczywiście mama musi posadzić
... no i dziś tak sobie siedzieliśmy przy obiedzie i Maks porwał mi z talerza kawał mięsa z sosikiem :laugh: - złapałam jak pakował je sobie do buzi :laugh:
a no i w końcu do buzi udało się wpakować skarpetę ;D
pozycja siedząca wchodzi do łask - oczywiście mama musi posadzić
... no i dziś tak sobie siedzieliśmy przy obiedzie i Maks porwał mi z talerza kawał mięsa z sosikiem :laugh: - złapałam jak pakował je sobie do buzi :laugh:
a no i w końcu do buzi udało się wpakować skarpetę ;D
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
a u Mateusia dzisiaj w menu pojawiła się nowość - chrupki kukurydziane, siedział jak zaczarowany jak mu dałam jednego. Gryzł swoim trzema zębami że szok ;D A tak wogóle to od kiedy można podawac chrupki? Bo ja dałam tak na spróbowanie i nie wiem czy dalej podawać
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
u nas tez baba i mama na pierwszym miejscu, a dzis zapakowal sobie pol stopki do buziaka
siedzimy tez przy pomocy mamusi lub tatusia, a lezac na brzusiu pupka w gorze juz pieknie wypieta i nozki podkurczone prawie pod brode - komicznie to wyglada - hihi
siedzimy tez przy pomocy mamusi lub tatusia, a lezac na brzusiu pupka w gorze juz pieknie wypieta i nozki podkurczone prawie pod brode - komicznie to wyglada - hihi
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Maggusia nagroda za postęp musi być
U nas cicsza z "mówieniem" OZIk jęczy mamama albo bababa jak jest marudny i się skarży
Też już podnosi się do pozycji siedzącej, ale tylko w wózku. Jak leży np. na łóżku to ciągnie się za portki albo pieluszkę, ale jeszce słabo mu to wychodzi
Też ładnie pluje
No i wczoraj zjadł swoją pierwszą "mamina" zupkę
Acha ! Teściówka nauczyła go robić "tik-tak" tzn. jak mu się przypomni to skręca główkę w prawo i się śmieje, ale jak już to ktoś robi to on tylko patrzy tymi swoimi wielkimi oczami i udaje, że nie wie o co chodzi
U nas cicsza z "mówieniem" OZIk jęczy mamama albo bababa jak jest marudny i się skarży
Też już podnosi się do pozycji siedzącej, ale tylko w wózku. Jak leży np. na łóżku to ciągnie się za portki albo pieluszkę, ale jeszce słabo mu to wychodzi
Też ładnie pluje
No i wczoraj zjadł swoją pierwszą "mamina" zupkę
Acha ! Teściówka nauczyła go robić "tik-tak" tzn. jak mu się przypomni to skręca główkę w prawo i się śmieje, ale jak już to ktoś robi to on tylko patrzy tymi swoimi wielkimi oczami i udaje, że nie wie o co chodzi
Mama Boo wiesz Brian narazie tylko raz sie podniosl i bylo to w wozku trzymajac sie za spiowrek z pozycji pollezacej a jak jezdzi w wozku w pozycji siedzacej to ciagle wygina sie do przodu zeby bardziej usiasc lecz np z pozycji lezacej np w lozeczku nie podniosl sie no ale chyba jeszcze mamy czas.
Ja myslalam ze Oskarek juz siedzi bo wielokrotnie patrzylam na zdjecie ktore sie wyswietla.
Co do mowienia to Brian mowi tylko wyraznie Ma-ma lub Mam(i chyba tez chodzi mu wtedy o Ma-ma) i kiedy placze lub jest mu zle.
No to swietnie ze zajada wam ladnie zupeczki i nie ma jak to ugotowac prawda?takie sa najlepsze
A to spryciula z Ozika juz robi tik-tak : ale fajnie!
Musi to smiesznie wygladac jak udaje ze nie wiem o co chodzi hehe.
Ja myslalam ze Oskarek juz siedzi bo wielokrotnie patrzylam na zdjecie ktore sie wyswietla.
Co do mowienia to Brian mowi tylko wyraznie Ma-ma lub Mam(i chyba tez chodzi mu wtedy o Ma-ma) i kiedy placze lub jest mu zle.
No to swietnie ze zajada wam ladnie zupeczki i nie ma jak to ugotowac prawda?takie sa najlepsze
A to spryciula z Ozika juz robi tik-tak : ale fajnie!
Musi to smiesznie wygladac jak udaje ze nie wiem o co chodzi hehe.
koga
Mama Maksa i Julka
dziś niania z mamą doniosły mi, że Maks próbuje raczkować : już dawno Maks wypinał pupę i sunął czołem po podłożu, a dziś ponoć przemieszczał się na łokciach :
no nie wiem czy to możliwe - ja tego nie widziałam - widziałam tylko to przemieszczanie się na czole ;D
no nie wiem czy to możliwe - ja tego nie widziałam - widziałam tylko to przemieszczanie się na czole ;D
reklama
K
kasiula matula
Gość
emi tez pupke wypina wysoooko
ale zadnych zmian polozenia nie odnotowalam
ale zadnych zmian polozenia nie odnotowalam
Podziel się: