reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

co do obserwacji z wózka nie pamietam czy wam pisałam o mojej wyprawie w tej spacerówce ze zdjęć bardzo sie bałam ze to za ,,dorosły'' wózio dla emi jechała na siedząco przodem do kierunku jazdy i tak sie rozglądała takie oczka wielkie taka zainteresowana ze szok
tylko od czasu do czasu spogladala w gore czy mama nadal tam jest

w sumie spacerowka sie spisala tylko ze nie ma pompowanych kol a plastikowe i strasznie po nierownosciach emi skacze ale jakos bedzie :)

reklama
u nas juz od jakiegos czasu Igi dmucha jak ja albo Daniel dmuchamy do niego on dmucha z nami smiejemy sie ze juz uczy sie dmuchac swieczke na torcie na roczek :)

Jaś ostro ćwiczy ostanio pozycję na czworakach. Ale na razie musi mieć podparcie dla stóp, więc trenuje w łóżeczku albo w wózku. Strasznie to śmiesznie wygląda, jak się tak na czworakach buja w przód i w tył.

Kamil też pluje na odległość :) Juz śliniaki nie wystarczają - przemakają a nie wspomne o mnie cała mokra i wszystko dookoła :)

dzisiejszego ranka Paula powiedziala swoje pierwsze nieswiadome "ma-ma". cudowne uczucie, choc wiem ze na takie wypowiedziane swiadomie jeszcze sobie poczekam ;)
no i nareszcie rozmakowala sie w turlaniu, uff ale sie dzieje!!!

reklama
Ahh Kelts-super! Jas to tylko piszczy i sie smieje-jakos mowa zeszla na dalszy plan. Prababcia nauczyla go kaslac-ekhe ekhe-maly non stop pokasluje-ciagle go pytam-starzyku wiela to mocie roków-bo z daleka tak to słychac jakby jakis dziadek pokasływał.
Ahhh no i siedzimy-wszedzie gdzie sie tylko da, bo lezenie to tylko w momencie spania.Nawet piersia go karmie na siedzaco ;D

Do góry