reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych pociech

mamaoli pisze:
no nieźle  ::)

mój Maks nie ma szans przewrócić się na brzyszek w wózku bo zapiety  :)

Kinga też zapięta, ale jest taki ryk, że muszę ją odpiąć i wtedy ona przekręca się na brzuszek. No i wtedy nici z jazdy, bo muszę jej bardzo pilnować i przytrzymywać, więc zostaje tylko siedzenie na ławce.

reklama
Mnie też czeka zapinanie małej, bo zaczęła w wózku pełzać do przodu
( co sie może nieciekawie skończyć bez szelek)
A ze śpi na brzuszku, to Ivon nie bedziesz sama :D

ivon pisze:
To, że Kinga lubi leżeć na brzuszku, to już pisałam, ale teraz to jest tak, że jak wyjdę z nią na spacer, to ona nawet w wózku musi leżeć na brzuszku, bo inaczej jest ryk. No i do tego doszło jeszcze dzwiganie się do raczkowania, też oczywiście w wózku.

My też ostatnio podróżujemy w wózku na brzuszku. Nasz wózek ma od strony budy siateczkę i przez nią Jaś uwielbia oglądać wszystko wokół.

Patrycja też siedzi w wózku, chyba że uda mi się ją oszukać i położyć w pozycji półleżącej. A jak nie da się to głowę ma wyżej niż może, nogi na pałąku a ręce na bokach położone i rozgląda się po świecie aż miło ;)

A Filip dziś nauczył się mówić "da-da" i "ba-ba" ;D A jaką ma radochę przy tym!!! :) Zresztą miał dość długi czas milczenia, a dopiero jakoś od weekendu rozgdał się na nowo :) I jak kilka razy udało mu się tak zmiękczyć da-da, że wyszło tata, to mimo, że to nie bylo mama to łzy mi do oczu napłynęły :)
Co to będzie jak faktycznie świadomie powie mama? ::) ;D

reklama
oj cudowne uczucie..
a tera Olusia wola do mnie: mamuniu ::)

Maks dziś tak śmiesznie obracał językiem w buzi ::) i tak mu sie to podobało że jak zaczął to tak w kółko ;D
mieliśmy ubaw

Do góry