reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

Milla pisze:
anian pisze:
Milla pisze:
a ja z moim dzieckiem na spacery nie chadzam bo czuje awersje to wózka. Nawet na połleżąco. Nie posiedzi nawet minuty. Jest ryk i wracamy do domu na rekach. Masakra.

u nas się takie zachowanie skończyło jak Mała przesiadła się do spacerówki :laugh:

no to niech tatuś szykuje piniązki. ;)

niech szykuje, bo u nas spacerki to teraz luksus odpoczynku. :)

reklama
dziewczyny ja jakoś się boję jeszcze tej spacerówki, nie wiem czy to nie za wcześnie, chociaż Mateusz w swojej gondoli juz ledwo się mieści. w moim wózku wystarczy wyjąć gondolke i już mam spoacerówkę ale cały czas sie waham. Poiradźcie.

Lolcia- jak spacerówka rozkłada sie na płasko, to jest tak jak w gondoli.
Ja w te upały też przeniosłam małą do spacerówki, choć ona przesypia spacery.
Ale w gondoli miała prawdziwą saunę!

mokkate pisze:
Lolcia- jak spacerówka rozkłada sie na płasko, to jest tak jak w gondoli.
Ja w te upały też przeniosłam małą do spacerówki, choć ona przesypia spacery.
Ale w gondoli miała prawdziwą saunę!

My też tak zrobiliśmy, bo w spacerówce nieco przewiewniej. A Kinga leży na płasko, więc dużej różnicy chyba nie zauważyła, może oprócz pasów, które bardzo jej smakują :-)

tak wygląda z zawartością :laugh:
Tutaj Mateusz miał podniesione oparcie bo krzyczał jak go przymierzałam do wózka :laugh:w sumie to rozkłada się prawie na płasko, ale zdjęcia takiego nie zrobiłam
Zapomniałam jeszcze zamontować tą rurke z przodu, ale generalnie tak to wygląda
p7210058td4.jpg

reklama
Do góry