reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

Kinguś to pewnie Ty rzuciłaś na mnie czary :-):-) a ostrzegali--nie podpadać ciężarnym kozom :-D ale ja zawsze ryzykantką byłam;-);-)
jak widać przestały już działać:-) czy to może coś znaczy dla Ciebie???;-);-)

ja zawsze jak odpalam BB i widzę Twoje posty, to czaruję :-)

KOZO!!! :-D:-D:-D

reklama
U nas nagly postep nocnikowy, ktoregos dnia kazal zdjac pieluche, usiadl i nasikal na nocnik. Od ponad tygodnia kupka tylko na nocnik a siku to roznie,najbardziej Patrykowi sie podoba wyrzucanie zawartosci nocnika do ubikacji i mycie nocnika.:-D

Z mowieniem nadal tylko kilka slow: Kasia, tata, daja i ostatnio kuku, Paj Paj co jest polaczeniem pa pa i bye bye, apu apu (czyli do gory od slowa up), tio (to). Wszystko pokazuje palcem i kaze nazywac, czasem mam wrazenie ze on sobie na twardy dysk zapisuje.

Za to Julia dzis dala czadu i zaczela chodzic pchajac przed soba odwrocona miske, a jaka szczesliwa:-) Ona nawet 9 miesiecy jeszcze nie ma. Nie wiem czy to drugie dzieci tak maja ale Julia rozwija sie w niesamowitym tempie, jak glodna to placze i wola am am, najpierw myslalam ze to przypadek ale nie.

No WoW-gratulacje dla Julki-naprawde gna do przodu w niesamowitym tempie! I dla Patryka takze!

emi zagląda mi przez reke jak pisze na bb i wypytuje co pokazuja minki po prawej hehe i naśladuje je :-D

nasza ulubiona zabawa od wielu miesiecy jest "rozmawianie". Paula z zabawka w dloni rozmawia z zabawka ktora ja trzymam. poza tym bawimy sie w sklep, lekarza i gotowanie.
a dzis mowi mi: "mamusiu nie mam skrzydelek - nie pofrune a ptaszki lataja":-D

kelts fajna ta Twoja Paula.tekst o skrzydełkach super
Kinga, gwoli ścisłości, Ty czarodziejka czy ...czarownica ????:-):-)bo czarodziejka to by mi się przydała....mam kilka takich drobniutkich ...hmmm,,,marzeń;-)

kasianka ja slyszalam ze miedzy czarownica a czarodziejka jest tylko ze dwadziescia lat roznicy...

reklama
Do góry