reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych pociech

Kecske-czyta sie keczke...Wiola bez przesady z tym spiewaniem i recytowaniem wierszy..nie wiem jak dlugo bys to dala rady wytrzymac.....

reklama
iga mnie właśnie rozbawiła do łez :):)ma głupawkę "przedspaniową" i rzuca butami mówiąc " te buty mi nie pasują" no to pytam "do czego Ci nie pasują???"a ona "doooooo ...gaci". no i wyciąga jakieś potwornie różowe lakierki. JA do niej skrzywiona"ale te są różowe.." a Iga "ale za to jakie eleganckie ":):) nie wiem skąd jej się to bierze...trzeba uważać ze wszystkim...ostatnio mamy akcje z guzami mojego męża,często o tym mówimy nie zdając sobie sprawy że ona słucha... i teraz chyba te "guzy" zewsząd ją straszą...wszystko co brzydkie albo straszne to dla niej guz albo zły macoch...

nie ja Kinia ino moja córka :):) wiem, że późno i Ty w ciąży więc Ci wybaczam :):)DALEJ nie mogę wstawiać emotikonek!!! i formatować tekstu...RAtunkuu

dzis przezylam szok moj syn mnie poprostu zadziwil , przyjechalismy od mojej tesciwej i pytas sie go czy chce siku aon leci do lazienki i pokazyje na nocnik wiec ja go szybko z pieluchy i na nocik alten mi z niego fik i pozuje na wanne wiec ja go do wanny i zrobil siku , chodzil bez pieluchy ze 4 godz i sam wolalm sisisi robil do wanny i bil brawo i splukiwalismy potem i w szoku bylam i tak bylo do 20 i ani razu nie bylo wpadki moze to jakis postep jestem dumna z mojego chlopczyka

nie ja Kinia ino moja córka :):) wiem, że późno i Ty w ciąży więc Ci wybaczam :):)DALEJ nie mogę wstawiać emotikonek!!! i formatować tekstu...RAtunkuu

ja sobie wyobraziłam, że Iga podwędziła Ci śliczne lakierki :-D

a co do emotikonek - chyba sobie coś tu nagrabiłaś i to jest kara :crazy:

reklama
Kinguś to pewnie Ty rzuciłaś na mnie czary :-):-) a ostrzegali--nie podpadać ciężarnym kozom :-D ale ja zawsze ryzykantką byłam;-);-)
jak widać przestały już działać:-) czy to może coś znaczy dla Ciebie???;-);-)

Do góry