reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

Kecske-czyta sie keczke...Wiola bez przesady z tym spiewaniem i recytowaniem wierszy..nie wiem jak dlugo bys to dala rady wytrzymac.....

reklama
iga mnie właśnie rozbawiła do łez :):)ma głupawkę "przedspaniową" i rzuca butami mówiąc " te buty mi nie pasują" no to pytam "do czego Ci nie pasują???"a ona "doooooo ...gaci". no i wyciąga jakieś potwornie różowe lakierki. JA do niej skrzywiona"ale te są różowe.." a Iga "ale za to jakie eleganckie ":):) nie wiem skąd jej się to bierze...trzeba uważać ze wszystkim...ostatnio mamy akcje z guzami mojego męża,często o tym mówimy nie zdając sobie sprawy że ona słucha... i teraz chyba te "guzy" zewsząd ją straszą...wszystko co brzydkie albo straszne to dla niej guz albo zły macoch...

nie ja Kinia ino moja córka :):) wiem, że późno i Ty w ciąży więc Ci wybaczam :):)DALEJ nie mogę wstawiać emotikonek!!! i formatować tekstu...RAtunkuu

dzis przezylam szok moj syn mnie poprostu zadziwil , przyjechalismy od mojej tesciwej i pytas sie go czy chce siku aon leci do lazienki i pokazyje na nocnik wiec ja go szybko z pieluchy i na nocik alten mi z niego fik i pozuje na wanne wiec ja go do wanny i zrobil siku , chodzil bez pieluchy ze 4 godz i sam wolalm sisisi robil do wanny i bil brawo i splukiwalismy potem i w szoku bylam i tak bylo do 20 i ani razu nie bylo wpadki moze to jakis postep jestem dumna z mojego chlopczyka

nie ja Kinia ino moja córka :):) wiem, że późno i Ty w ciąży więc Ci wybaczam :):)DALEJ nie mogę wstawiać emotikonek!!! i formatować tekstu...RAtunkuu

ja sobie wyobraziłam, że Iga podwędziła Ci śliczne lakierki :-D

a co do emotikonek - chyba sobie coś tu nagrabiłaś i to jest kara :crazy:

reklama
Kinguś to pewnie Ty rzuciłaś na mnie czary :-):-) a ostrzegali--nie podpadać ciężarnym kozom :-D ale ja zawsze ryzykantką byłam;-);-)
jak widać przestały już działać:-) czy to może coś znaczy dla Ciebie???;-);-)

Do góry