reklama
Kasia, Iga była tak zdesperowana a ja przy niej też, że słuchałyśmy tych marnych urywków, jakie oferują sklepy internetowe np merlin. ale na onecie są teledyski z mini-mini, ku mojemu zdziwieniu- całe i Iga jest zachwycona, ogląda i słucha na okrągło ( bo my w nowym domu nie mamy tv, a tym samym mini też nie mamy)
karolkaz
Fanka BB :)
Felqua - dzięi za linka.
Karolka - otwieram stronę a Titek paluchem na Antka pokazuje i pyta kto to????????
sylwia532
Fanka BB :)
iga,maj i karolek zadziwiaja i bawia do lez-u nas dopiero pojedyncze slowa
ja mam sposob na kacperka-jak zasypia mowie mu jakis wyraz,ktory zna-i powtarza inp.3 znane wyraz i potem nowy prosty-i mowi
teraz coraz czesciej powtarza
takie nowe slowka: tatus,zołw,boli,ciemno,kula,dom,cicho,zaba(dziaba),tylko ten,czapa ,dziala,piana(kama)stop,szyja,czolo
jak mu cos daje pod nosem ciuchutko mowi ,,oki'' ostatnio wolal ,,tata gud tata gud''
w zloku duzo rozumie,nauczyl sie sprzatac i ku mojej uciesz spi po poludniu!!!drzemki powrocily!!od 14-16 potem spimy kolo 20 do 6 rano
w swoim lozku spac nie chce budzi sie w nocy i wlazi do nastate odpycha,w ogole tata nie moze spac na lozku...................
kinga hehehe karola tez jest dobra-snieg strasznie skrzypi-kacper z kolei bal sie dzdzownic i za chiny nie chcial isc ani wlezc do wozka-tylko na rece(wozek+zakupy+kacper na recach)
ja mam sposob na kacperka-jak zasypia mowie mu jakis wyraz,ktory zna-i powtarza inp.3 znane wyraz i potem nowy prosty-i mowi
teraz coraz czesciej powtarza
takie nowe slowka: tatus,zołw,boli,ciemno,kula,dom,cicho,zaba(dziaba),tylko ten,czapa ,dziala,piana(kama)stop,szyja,czolo
jak mu cos daje pod nosem ciuchutko mowi ,,oki'' ostatnio wolal ,,tata gud tata gud''
w zloku duzo rozumie,nauczyl sie sprzatac i ku mojej uciesz spi po poludniu!!!drzemki powrocily!!od 14-16 potem spimy kolo 20 do 6 rano
w swoim lozku spac nie chce budzi sie w nocy i wlazi do nastate odpycha,w ogole tata nie moze spac na lozku...................
kinga hehehe karola tez jest dobra-snieg strasznie skrzypi-kacper z kolei bal sie dzdzownic i za chiny nie chcial isc ani wlezc do wozka-tylko na rece(wozek+zakupy+kacper na recach)
kurcze u nas tez z gadaniem 100 lat za murzynami. Co prawda stara się powtarzać i przed zaśnięciem klepie: jajo, mąka, woda, buła, bańka, i ostatnio doszło guła pupa czyli goła pupa. Ale najważniejsza rzecza jest to że nynek poszedł w niepamięć. To znaczy bez wielkich problemów, stary, popękany nynek nie został mu dany wieczorem i Kamil się nie upomniał. A w dzień przed zaśnieciem po obiadku wziął nynka i włożył pod pupe. I to był koniec. JHestem w szoku. jeszcze sikanie i kupę by mógł sie nauczyć do nocnika robić i byłoby super.
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Agawa, podobało mi się to: "wziął nynka i włożył pod pupe"
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Kuba od paru dni woła na mnie mamuniu :-) podoba mi się :-)
Iga to się chyba uwstecznia nie wiem co się stało, ale nie chce ostatnio wejść do wanny :--( stoi, telepie się, mówi drżącym głosem "nie płacze Igusia, nie płacze"iii zaczyna wyć strasznie. i nic nie działa, tłumaczenie, przytulanie, zabawki nawet...dydek
chyba coś jej się musiało przyśnić, albo nie wiem co, bo wcześniej uwielbiała kąpiel. a teraz to horror..
chyba coś jej się musiało przyśnić, albo nie wiem co, bo wcześniej uwielbiała kąpiel. a teraz to horror..
reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
u nas jest kozmar z płukaniem włosów i też nie wiem dlaczego się odmieniło zawsze było wporządku a teraz łzy płacz i rozpacz
Podziel się: