reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
Wiecie jakie mamy dzikie dziecię?
Nasza Lolka boi się zgrzytu śniegu pod butami :confused:
Wczoraj napadał śnieg, więc postanowiliśmy przetestować sanki i ten skubaniec mały za Chiny ludowe nie dał się postawić na śniegu, bo był ryk na cały Szczecin:baffled:

a chętnie bo słodką masz córunię i wygląda na grzecznego aniołka :-):-):-):-)
Maksa miałabym z głowy na długie godziny :-D:-D:-D:-D

Iga natomiast nadal uwielbia starszych facetów:baffled::baffled: ostatnio powiedziała z przekorą :"mamy nie kocham, taty nie kocham. kocham pana marka, tak , tak właśnie ":-D:-D
z fajnie brzmiących w ustach dziecka tekstów to "nie ma cudów", "nie mam pojęcia zielonego", tarantulka i niedobruszek.
wierszyki też są ok, choć czasem coś jej się przekręci i nie ma szans żeby ją naprostować. ostatnio na tapecie "Pan Hilary" i "szuka w spodniach i w surDUCIU:-D,w prawym buciu, w lewym buciu:-D" rozśmiesza mnie do łez

słodkie to czasem jest...ale ja tu nie pisałam o...wstydliwych stronach rozgadania mojego dziecka.jak chce grześka "podkurzyć" to chodzi i woła za nim "stary chłop, stary chłop" (nie jestem tu bez winy:zawstydzona/y:) kurde moleczek jest na porządku dziennym ( to wersja tatusiowa- złagodzona) dzisiaj pojawiło się kurde dupek, ale nie zaczaiłam o co chodzi..jak mówi cholera to mam nadzieję że obcy nie rozumieją, ale chyba się mylę.
o tekstach grubszego kalibru wolę nie pisać, na szczęście, odkąd robotnicy poszli, zdarzają się coraz rzadziej..

No tak... Filip raz powtórzył za teściową kurde :-) Na szczęście tylko raz i już potem się nie zdarzyło :-) Śmiała się, że dobrze, że czymś gorszym nie rzuciła :-D

reklama
Maja dzisiaj w gabinecie lekarskim rozbawiła lekarkę do łez. Byliśmy na ostatnim zaległym szczepieniu. Maja dzielnie weszła do gabinetu usiadła w krzesełku dla pacjenta i patrząc lekarce w oczy stwierdziła. jestem Maja to moja mama a za drzwiami czeka tata. Tata jest duży i Maję obroni. Tak, tak obroni.

Dodam, że taty z nami w przychodni nie bylo :).

Do góry