Milla21
marcowa mama'06 Początkująca(y)
Maga Ty sie nie przejmuj.sie Na pocieszenie musze Ci powiedziec ze moj kuba tez niewiele mowi. Kiedys mu cos wychodzilo a teraz totalne cofniecie.Mama to jedyne slowo. I tez nie zawsze najczesciej tez mnie ciagnie zeby mu cos dac. Ja do sobie tlumacze tym ze po prostu mam dziecko ktore ma wokolo duzo innych ciekawszych rzeczy do robienie i bardziej skupia sie na rozwoju ruchowym bo pod tym wzgledem to
jest super rozwiniety. Potrafi sam wejsc gora do swojego lozeczka umie podskakiwac. Skacze nawet ze skrzynki na zabawki Wiesza sie na umywalkach i hustawki sobie urzadza. Trzeba miec oczy do okola glowy. A z mowa slabo ale jeszcze przyjdzie czas, tzn mowi duzo ale po swojemu. No i oprocz mamy i nasladowania zwierzat to slabo
jest super rozwiniety. Potrafi sam wejsc gora do swojego lozeczka umie podskakiwac. Skacze nawet ze skrzynki na zabawki Wiesza sie na umywalkach i hustawki sobie urzadza. Trzeba miec oczy do okola glowy. A z mowa slabo ale jeszcze przyjdzie czas, tzn mowi duzo ale po swojemu. No i oprocz mamy i nasladowania zwierzat to slabo