reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

Brianek juz od dwoch tygodni pije mlaeko krowie od czasu do czasu podaje butle modyfikowanego ale tym razem bez problemu sie przestawil:-)tylko dokupilam mu witaminki poniewaz Brianek roznie obiady je (jak mu sie chce).
Na doadtek nie lubi pic mleka z kaszka jak juz cos to kaszka mui byc osobno sokiem malinowym polana:tak:
Z postepow mowi jeszcze po angielsku bye i bejbi slowka a po polsku ciocia,papa.To tyle z nowosci.

reklama
a my siadamy na nocnik bez pieluchy i nawet brawo bijemy sobie jak usiedzie ale to tylko siadanie , lepsze to niz wkladanie nogi do nocnika :-D:-D:-D siku jeszcze nie polecialo ani kropelki moze jak cos poleci i mu muzyczka zagra to zacznie wolac na ten nocnik

a my siadamy na nocnik bez pieluchy i nawet brawo bijemy sobie jak usiedzie ale to tylko siadanie , lepsze to niz wkladanie nogi do nocnika :-D:-D:-D siku jeszcze nie polecialo ani kropelki moze jak cos poleci i mu muzyczka zagra to zacznie wolac na ten nocnik
Viola to już jest postęp:-D

Filip też potrafi posiedzieć nawet i 10 minut na nocniku co z tego, że mówi "si" jak wstaje i nic nie ma :-)

a ja najadłam się pierwszy raz wstydu z powodu Agatki :-D

moja siostra przysłała Agatce zabawkę - wyjącą gitarę :)wściekła/y:), na skype pytała Agatki " i co? ładną Ci zabawkę ciocia kupiła? podoba ci się??" a moja Agatka odpowiedziała:

"dupa dupa be brzydka" :nerd:

przysięgam...nic przy Agacie nie mówiłam że zabawka jest do d... ale fakt - głośna strasznie

a ja najadłam się pierwszy raz wstydu z powodu Agatki :-D

moja siostra przysłała Agatce zabawkę - wyjącą gitarę :)wściekła/y:), na skype pytała Agatki " i co? ładną Ci zabawkę ciocia kupiła? podoba ci się??" a moja Agatka odpowiedziała:

"dupa dupa be brzydka" :nerd:

przysięgam...nic przy Agacie nie mówiłam że zabawka jest do d... ale fakt - głośna strasznie
:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D osinko, musisz ograniczyć rozmowy z ciocią na Skype, bezpieczniej będzie na gg :-D

a te "boskie" grające cuda, obklejam plastrami, sposób dobry, skuteczny

a ja się pochwalę moją Lolą. Otóż skubaniutka układa swoje książki na półce. Robi to jak najbardziej porządnie, tak jak powinny stać, czyli grzbietem na zewnątrz, literki też są tak jak powinny

reklama
Do góry