reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Postępy naszych pociech

Ups, Kasiu szybko to przyszlo Piotrusiowi, ja myslalam ze tak okolo 3go roku zycia dzieciaczki zaczynaja zadawac takie pytanka "bez konca" :-) na szczescie moj Lolo jeszcze nie zaczal. Choc gebula mu sie nie zamyka, no chyba ze spi, a i to nie zawsze :-D On musi caly czas cos opowiadac, co robi, gdzie idzie czym sie bawi, wszystko jest skomentowane:-)

reklama
kaśka - że tak powiem: ło matko! to Ci się zaczęło - u nas też paluch wyciągnięty i "TO" - wtedy trzeba to "TO" nazwać - bo stoi i krzy czy TO do upadłego

mój Maks odstawia się od mleka w proszku :baffled::baffled::baffled::baffled: - już i tak pił je tylko rano - a teraz nawet rano niecałą porcję wypija - za to po wypiciu z butli wstaje, śmiaga do kuchni i każe sobie robić płatki z mlekiem z kartonu i mleko prosto z kartonu też wciąga jak delicje :baffled::baffled::baffled: - zaczęłam najtłustsze kupować skoro tak je chce - no ale mleczko w proszku chyba idzie w odstawkę ...

koga, takie nieprzegotowane pije??? ło matko! :)
a ja głupia boję się dać Agaci krowie pół na pół :no:

zacznę powoi i ja wprowadzać...

aha!!!
od kiedy można dawać dzieciom jajka na miękko?? Agata trzęsie się za jajkami, potrafi zjeść 2 jajka na miekko, ale podobno nie powinny takie małe dzieci jeść jajek na miękko...

Kurcze koga najtlusciejsze? A ja znowu kupuje najchudsze mleko bo jakos cos mi sie tak o uszy obilo, ale pewna nie jestem a nie mam kogo zapytac. Jas tez juz nie chce tego proszkowego. Ja Malemu rozrabiam pol na pol z woda bo mam jakas obsesje wtloczona do glowy przez poradniki ze zwykle mleko zbytnio obciaza nerki Malucha-ale ufam instynktowi Jaska ktory woli to z kartonu.
He he Kaska- no ladnie-Titek jest niesamowity- Jas nawet nie umie powiedziec /co to?/, tylko pokazuje palcem ...

ja czytałam i słyszałam (w programie o dzieciach na TVN style), że jak dawać to najtłustsze - bo najbogatsze i najłatwiej przyswajalne, a że chudego to nie ma w ogóle sensu - ale czy to prawda:confused::confused::confused:

osinko - :baffled::baffled::baffled: ja to już nic nie wiem, bo mówią, że UHT się nie gotuje:baffled::baffled::baffled:

w każdym razie Maks takie chce pić, zaczął od wyjadania płatków mężowi rano
no i oczywiście to mleko to pije prosto z lodówki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: więc mocno zimne

trudno

reklama
Do góry