reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

Ups, Kasiu szybko to przyszlo Piotrusiowi, ja myslalam ze tak okolo 3go roku zycia dzieciaczki zaczynaja zadawac takie pytanka "bez konca" :-) na szczescie moj Lolo jeszcze nie zaczal. Choc gebula mu sie nie zamyka, no chyba ze spi, a i to nie zawsze :-D On musi caly czas cos opowiadac, co robi, gdzie idzie czym sie bawi, wszystko jest skomentowane:-)

reklama
kaśka - że tak powiem: ło matko! to Ci się zaczęło - u nas też paluch wyciągnięty i "TO" - wtedy trzeba to "TO" nazwać - bo stoi i krzy czy TO do upadłego

mój Maks odstawia się od mleka w proszku :baffled::baffled::baffled::baffled: - już i tak pił je tylko rano - a teraz nawet rano niecałą porcję wypija - za to po wypiciu z butli wstaje, śmiaga do kuchni i każe sobie robić płatki z mlekiem z kartonu i mleko prosto z kartonu też wciąga jak delicje :baffled::baffled::baffled: - zaczęłam najtłustsze kupować skoro tak je chce - no ale mleczko w proszku chyba idzie w odstawkę ...

koga, takie nieprzegotowane pije??? ło matko! :)
a ja głupia boję się dać Agaci krowie pół na pół :no:

zacznę powoi i ja wprowadzać...

aha!!!
od kiedy można dawać dzieciom jajka na miękko?? Agata trzęsie się za jajkami, potrafi zjeść 2 jajka na miekko, ale podobno nie powinny takie małe dzieci jeść jajek na miękko...

Kurcze koga najtlusciejsze? A ja znowu kupuje najchudsze mleko bo jakos cos mi sie tak o uszy obilo, ale pewna nie jestem a nie mam kogo zapytac. Jas tez juz nie chce tego proszkowego. Ja Malemu rozrabiam pol na pol z woda bo mam jakas obsesje wtloczona do glowy przez poradniki ze zwykle mleko zbytnio obciaza nerki Malucha-ale ufam instynktowi Jaska ktory woli to z kartonu.
He he Kaska- no ladnie-Titek jest niesamowity- Jas nawet nie umie powiedziec /co to?/, tylko pokazuje palcem ...

ja czytałam i słyszałam (w programie o dzieciach na TVN style), że jak dawać to najtłustsze - bo najbogatsze i najłatwiej przyswajalne, a że chudego to nie ma w ogóle sensu - ale czy to prawda:confused::confused::confused:

osinko - :baffled::baffled::baffled: ja to już nic nie wiem, bo mówią, że UHT się nie gotuje:baffled::baffled::baffled:

w każdym razie Maks takie chce pić, zaczął od wyjadania płatków mężowi rano
no i oczywiście to mleko to pije prosto z lodówki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: więc mocno zimne

trudno

reklama
Do góry