reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
u nas tez chowanie wszystkiego gdzie popadnie i tak:
-chyba po tygodniu znalazlam zgnitego banana w szufladzie z bielizna:wściekła/y: a tak mi cos bylo podejrzane ze za szybko zjadl
-pasta do zebow upchana miedzy kaloryfer-szukalam 3 dni i jak kupilam nowa znalazla sie
-tuszu do rzes nie mam-ale juz nie kupuje-ma sie znalezc
-ziemniaki w butach:cool2:

z nowych slowek-''nyj nyj'' czyli myju myju

przy kacprze przestalam sie malowac-jak ostatnio dorwal cienie i sam zaczal malowac oje oczka:blink:-gdyby byla corcia nie mialabym nic przeciwko;-)

acha nauczyl sie otwierac lodowke:wściekła/y: stoi i wyrzera wszystko-doslownie wyrzera

aqua moj kacper byl niejadkiem-chyba jadl najmniej z marcowych dzieciakow-wiem ja tez sie martwilam
azik:-D:-D:-D mialam podobnie ale z mydlem:laugh2:

a musialam pol garderoby wymienic-bo spodnie wszystkie w brzuchu za ciasne-na dlugosc jeszcze by ponosil no ale brzuchol urosl:-D

no i uzalenil sie od bajki-POMYSLOWY DOBROMIR:cool2:bajka moze malo edukacyjna bo nic nie mowia ale wpadla w oko kacprowi-zawsze na dobranoc odcinek no czasem 2 mu wlacze-sa bardzo krotkie-co prawda pileczka w glowe sie nie puka ale nasladuej dobromira:tak:tylko bez efektow dzwiekowych:-Dno i przez cala bajke tanczy :-)

Sylwia - ostatnio Bartek tez mydło złapał, ale pluł i językiem przerabiał...

zazwyczaj wszystko w łazience jest wysoko i nie złapie, ale odkleiła się półeczka i mydełko lezało na wannie...

ale sie przetraszyłam

u mnie sam mydelko na miejsce odlozyl:tak: na szczescie nie ugryzl-tylko zebiska wbil:-D
ojjj papieru nie daje-kiedys dalam zeby dziecko zajac a wczoraj mi zabraklo:zawstydzona/y:(juz nie trwonie cennego materialu;-))

reklama
azik:-D:-D:-D mialam podobnie ale z mydlem:laugh2:

i u nas ślady zębów na mydle !!:-D:rofl2::shocked2:

a szperacz lodówkowy włączony od dawna - ale zawsze w pierwszej kolejności łapka w słoju z ogórkami ląduje, do tego oj chętnie kiełbacha jak jest:rofl2::tak::rofl2:
i bita śmietana w sprayu - na szczęście nie umie sam nacisnąć (ale mądra mama kiedyś nacisnęła jak miał w ustach i zapamiętał ten błogi smak:zawstydzona/y:)

Do góry