reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych pociech

reklama
u nas tez chowanie wszystkiego gdzie popadnie i tak:
-chyba po tygodniu znalazlam zgnitego banana w szufladzie z bielizna:wściekła/y: a tak mi cos bylo podejrzane ze za szybko zjadl
-pasta do zebow upchana miedzy kaloryfer-szukalam 3 dni i jak kupilam nowa znalazla sie
-tuszu do rzes nie mam-ale juz nie kupuje-ma sie znalezc
-ziemniaki w butach:cool2:

z nowych slowek-''nyj nyj'' czyli myju myju

przy kacprze przestalam sie malowac-jak ostatnio dorwal cienie i sam zaczal malowac oje oczka:blink:-gdyby byla corcia nie mialabym nic przeciwko;-)

acha nauczyl sie otwierac lodowke:wściekła/y: stoi i wyrzera wszystko-doslownie wyrzera

aqua moj kacper byl niejadkiem-chyba jadl najmniej z marcowych dzieciakow-wiem ja tez sie martwilam
azik:-D:-D:-D mialam podobnie ale z mydlem:laugh2:

a musialam pol garderoby wymienic-bo spodnie wszystkie w brzuchu za ciasne-na dlugosc jeszcze by ponosil no ale brzuchol urosl:-D

no i uzalenil sie od bajki-POMYSLOWY DOBROMIR:cool2:bajka moze malo edukacyjna bo nic nie mowia ale wpadla w oko kacprowi-zawsze na dobranoc odcinek no czasem 2 mu wlacze-sa bardzo krotkie-co prawda pileczka w glowe sie nie puka ale nasladuej dobromira:tak:tylko bez efektow dzwiekowych:-Dno i przez cala bajke tanczy :-)

Sylwia - ostatnio Bartek tez mydło złapał, ale pluł i językiem przerabiał...

zazwyczaj wszystko w łazience jest wysoko i nie złapie, ale odkleiła się półeczka i mydełko lezało na wannie...

ale sie przetraszyłam

u mnie sam mydelko na miejsce odlozyl:tak: na szczescie nie ugryzl-tylko zebiska wbil:-D
ojjj papieru nie daje-kiedys dalam zeby dziecko zajac a wczoraj mi zabraklo:zawstydzona/y:(juz nie trwonie cennego materialu;-))

reklama
azik:-D:-D:-D mialam podobnie ale z mydlem:laugh2:

i u nas ślady zębów na mydle !!:-D:rofl2::shocked2:

a szperacz lodówkowy włączony od dawna - ale zawsze w pierwszej kolejności łapka w słoju z ogórkami ląduje, do tego oj chętnie kiełbacha jak jest:rofl2::tak::rofl2:
i bita śmietana w sprayu - na szczęście nie umie sam nacisnąć (ale mądra mama kiedyś nacisnęła jak miał w ustach i zapamiętał ten błogi smak:zawstydzona/y:)

Do góry