reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
ja nie mogę znaleźć mojego ulubionego tuszu do rzęs
widziałam, że Agata biegnie z nim do pokoju, ale nie zareagowałam od razu i mam a raczej nie mam tuszu ;-)
wszystkie cienie mam w ruinie, tj. nie zamykają i nie otwierają się normalnie, bo we wszystkich sa urwane zawiasy ;-)
naiwna kiedyś też się ucieszyłam, że Agatka ładnie się bawi - a ona w łazience rozpracowywała moją kosmetyczkę
hehe osinka mam to samo......a tuszu tez szukałam ponad 2 tygodnie .....nie kupiłam nowego .......szukałam ....szukałam zdesperowana ...az pewnego dnia Patryk mi go przyniosł;-)
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
może moja Agata też się zlituje i mi ten tusz odda, za skarby świata nie wiem gdzie go upchnęła
magdalenaB
marcowa mama 06'
ja ostatnio szukalam smoczka.... zanalazlam go w pralce
no i jeszcze zakretki od termosu- znalazlam ja w naszej komodzie w najwyzszej polce ;-) musial ostro kombinowac zeby tam na palcach siegnac i jeszcze z powrotem zasunal szufladke dla niepoznaki aaaaa, kiedys znalazlam swoje ponczochy samonosne w szyfladzie meza ze skarpetkami najpierw pawla spytalam czy sie w moja biezine ubiera, jak zobaczyla ze oczy wielkie robi to sie domyslilam ze to sparwka malego baranowskiego ;-)
no i jeszcze zakretki od termosu- znalazlam ja w naszej komodzie w najwyzszej polce ;-) musial ostro kombinowac zeby tam na palcach siegnac i jeszcze z powrotem zasunal szufladke dla niepoznaki aaaaa, kiedys znalazlam swoje ponczochy samonosne w szyfladzie meza ze skarpetkami najpierw pawla spytalam czy sie w moja biezine ubiera, jak zobaczyla ze oczy wielkie robi to sie domyslilam ze to sparwka malego baranowskiego ;-)
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
aaaaa, kiedys znalazlam swoje ponczochy samonosne w szyfladzie meza ze skarpetkami najpierw pawla spytalam czy sie w moja biezine ubiera, jak zobaczyla ze oczy wielkie robi to sie domyslilam ze to sparwka malego baranowskiego ;-)
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
ihhiihhhi magda a moze kup malemu mini ponczochy (czyli podkolanki- lub nazwa ktora moj maz uwielbia antygwalty) i chlopak ponosi troszke to moze mu przejdzie damska bielizna gorzej jesli nie
magdalenaB
marcowa mama 06'
gorzej jesli nie
no wlasnie ;-)
reklama
karolkaz
Fanka BB :)
ja ostatnio szukalam smoczka.... zanalazlam go w pralce
aaaaa, kiedys znalazlam swoje ponczochy samonosne w szyfladzie meza ze skarpetkami najpierw pawla spytalam czy sie w moja biezine ubiera, jak zobaczyla ze oczy wielkie robi to sie domyslilam ze to sparwka malego baranowskiego ;-)
Madzia rewelacja ;-)
Podziel się: