reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

Piotr dziś dorwał masło ze stołu - nie zajarzyłam od razu. zorientowałam się, że jest coś nie tak w momencie gdy moje dziecię rozmazało już masło po sobie, lodówce i podłodze

reklama
zapomniałabym - Piotr zerknął raz na pomysłowego Dobromira - i teraz cholera mała tłucze się żółtą dośc dużą piłką po głowie.:baffled::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

ja nie mogę znaleźć mojego ulubionego tuszu do rzęs :wściekła/y:
widziałam, że Agata biegnie z nim do pokoju, ale nie zareagowałam od razu i mam :wściekła/y: a raczej nie mam tuszu ;-)

wszystkie cienie mam w ruinie, tj. nie zamykają i nie otwierają się normalnie, bo we wszystkich sa urwane zawiasy ;-)

naiwna kiedyś też się ucieszyłam, że Agatka ładnie się bawi - a ona w łazience rozpracowywała moją kosmetyczkę

hehe osinka mam to samo......a tuszu tez szukałam ponad 2 tygodnie .....nie kupiłam nowego .......szukałam ....szukałam zdesperowana ...az pewnego dnia Patryk mi go przyniosł;-):-D

Pilnie poszikiwana moja ulubiona szczotka do włosów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I jeszcze frida bo dziecko chore:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gdzie on je schował?????:confused::confused:

ja ostatnio szukalam smoczka.... zanalazlam go w pralce :-D

no i jeszcze zakretki od termosu- znalazlam ja w naszej komodzie w najwyzszej polce :szok: ;-) musial ostro kombinowac zeby tam na palcach siegnac i jeszcze z powrotem zasunal szufladke dla niepoznaki :happy: aaaaa, kiedys znalazlam swoje ponczochy samonosne w szyfladzie meza ze skarpetkami :-D najpierw pawla spytalam czy sie w moja biezine ubiera, jak zobaczyla ze oczy wielkie robi to sie domyslilam ze to sparwka malego baranowskiego ;-):cool2:

ihhiihhhi magda a moze kup malemu mini ponczochy (czyli podkolanki- lub nazwa ktora moj maz uwielbia antygwalty:-D) i chlopak ponosi troszke to moze mu przejdzie damska bielizna gorzej jesli nie

reklama
ja ostatnio szukalam smoczka.... zanalazlam go w pralce :-D

:happy: aaaaa, kiedys znalazlam swoje ponczochy samonosne w szyfladzie meza ze skarpetkami :-D najpierw pawla spytalam czy sie w moja biezine ubiera, jak zobaczyla ze oczy wielkie robi to sie domyslilam ze to sparwka malego baranowskiego ;-):cool2:

Madzia rewelacja ;-):tak::-D:-D

Do góry