reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych pociech

Piotr dziś dorwał masło ze stołu - nie zajarzyłam od razu. zorientowałam się, że jest coś nie tak w momencie gdy moje dziecię rozmazało już masło po sobie, lodówce i podłodze

reklama
zapomniałabym - Piotr zerknął raz na pomysłowego Dobromira - i teraz cholera mała tłucze się żółtą dośc dużą piłką po głowie.:baffled::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

ja nie mogę znaleźć mojego ulubionego tuszu do rzęs :wściekła/y:
widziałam, że Agata biegnie z nim do pokoju, ale nie zareagowałam od razu i mam :wściekła/y: a raczej nie mam tuszu ;-)

wszystkie cienie mam w ruinie, tj. nie zamykają i nie otwierają się normalnie, bo we wszystkich sa urwane zawiasy ;-)

naiwna kiedyś też się ucieszyłam, że Agatka ładnie się bawi - a ona w łazience rozpracowywała moją kosmetyczkę

hehe osinka mam to samo......a tuszu tez szukałam ponad 2 tygodnie .....nie kupiłam nowego .......szukałam ....szukałam zdesperowana ...az pewnego dnia Patryk mi go przyniosł;-):-D

Pilnie poszikiwana moja ulubiona szczotka do włosów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I jeszcze frida bo dziecko chore:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gdzie on je schował?????:confused::confused:

ja ostatnio szukalam smoczka.... zanalazlam go w pralce :-D

no i jeszcze zakretki od termosu- znalazlam ja w naszej komodzie w najwyzszej polce :szok: ;-) musial ostro kombinowac zeby tam na palcach siegnac i jeszcze z powrotem zasunal szufladke dla niepoznaki :happy: aaaaa, kiedys znalazlam swoje ponczochy samonosne w szyfladzie meza ze skarpetkami :-D najpierw pawla spytalam czy sie w moja biezine ubiera, jak zobaczyla ze oczy wielkie robi to sie domyslilam ze to sparwka malego baranowskiego ;-):cool2:

ihhiihhhi magda a moze kup malemu mini ponczochy (czyli podkolanki- lub nazwa ktora moj maz uwielbia antygwalty:-D) i chlopak ponosi troszke to moze mu przejdzie damska bielizna gorzej jesli nie

reklama
ja ostatnio szukalam smoczka.... zanalazlam go w pralce :-D

:happy: aaaaa, kiedys znalazlam swoje ponczochy samonosne w szyfladzie meza ze skarpetkami :-D najpierw pawla spytalam czy sie w moja biezine ubiera, jak zobaczyla ze oczy wielkie robi to sie domyslilam ze to sparwka malego baranowskiego ;-):cool2:

Madzia rewelacja ;-):tak::-D:-D

Do góry