reklama
Zbynio przekręca się z plecków na brzuszek już od końca 2 miesiąca, teraz kończy 3 i zaczyna się pomalutku przesuwać, już potrafi dobrze wszystko złapać i włożyć do buźki, poza tym sie rechocze, uśmiechem na uśmiech odpowiada, no i chyba zacznie gaworzyć, na razie robi dziwne miny i ciężko opisać ten dzwiek, ale jakby chcial guuu powiedzieć. A i jeszcze łapiąc się za szczebelki w łóżku wykręca piruecik:-)
u nas gadania ciąg dalszy. z trudniejszych (według mnie) słówek pojawiło się: proszę, żabka, patrz i ...szok to ostatnie przejęła od cioci i bardzo się tym słówkiem cieszy.
poza tym, ciężko to uznać za postęp--jest nieznośnachwilami słodka, a chwilami diabełek wcielony...założenie jej pampera, butów, skarpetek to sport ekstremalny. nie wspominając o tym że nigdy!!! nie daje się wziąć za rękę na spacerze...
poza tym, ciężko to uznać za postęp--jest nieznośnachwilami słodka, a chwilami diabełek wcielony...założenie jej pampera, butów, skarpetek to sport ekstremalny. nie wspominając o tym że nigdy!!! nie daje się wziąć za rękę na spacerze...
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
ch_aga - taniec super bardzo mi się podobało i jak do rytmu mu to szło z obrotem, przytupem - super
Kuba do słownika dodał nowe słowa - aga i jajo
kręci się namiętnie
i o dziwo troszke sie uspokoił - ciekawe na jak długo ?????
Kuba do słownika dodał nowe słowa - aga i jajo
kręci się namiętnie
i o dziwo troszke sie uspokoił - ciekawe na jak długo ?????
reklama
Marlenka
Marcowa Mama 2006
Łukaszek przechodzi megaząbkowanie. Nawet nie mogę zobaczyć, co tam się dzieje, bo grozi to ugryzieniem Przez to trudniej mu się śpi. Najchętniej zasypia, jak mnie widzi w zasięgu wzroku - nadrabiam chwilowo zaległości krzyżówkowe.
Powtarza często: JAK NIE z wycelowanym paluszkiem, kiedy czegoś mu się zabrania, albo mu się tłumaczy.
Doskonale pamięta, gdzie schowałam biszkopciki i pokazuje paluszkiem, kiedy sobie o nich przypomni.
Powtarza często: JAK NIE z wycelowanym paluszkiem, kiedy czegoś mu się zabrania, albo mu się tłumaczy.
Doskonale pamięta, gdzie schowałam biszkopciki i pokazuje paluszkiem, kiedy sobie o nich przypomni.
Podziel się: