reklama
A
azik
Gość
wcale nie, ale Karola jest taaaaka śliczna
A
azik
Gość
Kinga, a ten przepis na Karolę może być troszkę zmodyfikowany??
K
KingaP
Gość
Przepis na Karolę??? Musimy się spotkać we czwórkę :-) Dowiecie się szczegółów :-)
A, jeszcze Karola wie gdzie się nosi okulary.
A, jak zrobi dwójeczkę, przychodzi i melduje: Bllle
A, jeszcze Karola wie gdzie się nosi okulary.
A, jak zrobi dwójeczkę, przychodzi i melduje: Bllle
sylwia532
Fanka BB :)
zasnal bez cycusia!!!udalo sie pierwszy raz jestem z niego strasznie dumna!
z nowych wyrazow to:ejo ejo(karetka,straz itp) ała i nie ma z tym ze na ''nie ma'' mowi ma i rozklada raczki
a i po angielsku baj baj-sam sie nauczyl tzn ksiazeczka samoczytajaca go nauczyla
coraz wiecej mowi takich krociutkich wyrazow tymu-beee,bam,daj...
wie jak robi piesek kura kotek konik gaska i nieszczesna krowa-zawsze wuczy nie muczy wuuuuuuuuuuuuuuuuu
z nowych wyrazow to:ejo ejo(karetka,straz itp) ała i nie ma z tym ze na ''nie ma'' mowi ma i rozklada raczki
a i po angielsku baj baj-sam sie nauczyl tzn ksiazeczka samoczytajaca go nauczyla
coraz wiecej mowi takich krociutkich wyrazow tymu-beee,bam,daj...
wie jak robi piesek kura kotek konik gaska i nieszczesna krowa-zawsze wuczy nie muczy wuuuuuuuuuuuuuuuuu
Zdolne te Wasze maluchy. Martynka w dalszym ciągu najczęściej woła dada ( i to zależnie od intonacji oznacza różne rzeczy- najczęściej nazywa tak siostrę)
Wyrazu mama doczekłam się dopiero raz...Nie ma jak cierpliwość...
Moja pociecha nauczyła się pić przez słomkę (co mnie cieszy) i wchodzić na kanapy (co mnie juz nie cieszy)
Wyrazu mama doczekłam się dopiero raz...Nie ma jak cierpliwość...
Moja pociecha nauczyła się pić przez słomkę (co mnie cieszy) i wchodzić na kanapy (co mnie juz nie cieszy)
A
azik
Gość
Przepis na Karolę??? Musimy się spotkać we czwórkę :-) Dowiecie się szczegółów :-)
chyba w siódemkę...
reklama
K
KingaP
Gość
nie wiem, czy przepis na Karolę jest czymś, co nasze dzieci powinny słuchać :-)
Podziel się: