reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
Azik: a czy Ty przypadkiem nie chcesz sprawdzic jakby to bylo mieć dziewuszkę??????

Kinga - z papugiem dobre :)

Piotrek najbardziej lubi panie po 40-stce co najmniej.

Przepis na Karolę??? Musimy się spotkać we czwórkę :-) Dowiecie się szczegółów :-)

A, jeszcze Karola wie gdzie się nosi okulary. :tak::tak::tak:

A, jak zrobi dwójeczkę, przychodzi i melduje: Bllle :-D:-D:-D

zasnal bez cycusia!!!udalo sie pierwszy raz jestem z niego strasznie dumna!:tak:

z nowych wyrazow to:ejo ejo(karetka,straz itp) ała i nie ma z tym ze na ''nie ma'' mowi ma i rozklada raczki
a i po angielsku baj baj-sam sie nauczyl tzn ksiazeczka samoczytajaca go nauczyla
coraz wiecej mowi takich krociutkich wyrazow tymu-beee,bam,daj...

wie jak robi piesek kura kotek konik gaska i nieszczesna krowa-zawsze wuczy nie muczy wuuuuuuuuuuuuuuuuu

Zdolne te Wasze maluchy. Martynka w dalszym ciągu najczęściej woła dada ( i to zależnie od intonacji oznacza różne rzeczy- najczęściej nazywa tak siostrę:-D)
Wyrazu mama doczekłam się dopiero raz...:sorry2:Nie ma jak cierpliwość...:-p

Moja pociecha nauczyła się pić przez słomkę (co mnie cieszy) i wchodzić na kanapy (co mnie juz nie cieszy:no:)

reklama
Do góry