reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Kuba już długo pije z bidonu i szybko zalapał o co chodzi a niekapka nie lubi
sylwia532
Fanka BB :)
co do bidonikow-mam taki niekapek i porazka ciezko sie z niego pije natomiast taki dzieciecy a,la dorosly spisuje sie na medal i goraco polecam
z niekapka kacper pil bo pil bardziej sie bawil gryzac ustnik za to z bidonika jestem w 100% zadowolona i kacper rowniez
z niekapka kacper pil bo pil bardziej sie bawil gryzac ustnik za to z bidonika jestem w 100% zadowolona i kacper rowniez
katiNJ
U nas Patryk pije z niekapka Playtex, mam tez 3 kubeczki z Aventu ale ani ja ani Patryk za nimi nie przepadamy, czesto przeciekaja i o ile z butelek avent jestem b zadowolona to niekapki mi nie podeszly.
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
U moich rodziców jest taki segment jak to kiedyś były - dzisiaj siedze pje kawke patrze a mój synuś wszedł na niego jak małpka- on jest na wysokość jego szyji no porostu szok and szok on włazi wszędzie - nie mogę zostawić go na sekunde. Gołymi girkami jak pająk wlazł tam i już
Tak właśnie myśle, że w domu pod oknem stoi szafka która jest niższa od segmentu i on może na nią wpełznąć a potem myk i na okno :-(co za smykuś jeden
no w sumie co ja się dziwie przecież ćwiczył cały czas wchodzenie na krzesla fotele sofy itp chodzenie dla niego to już nudna rutyna teraz trzeba piąć się w góre
Tak właśnie myśle, że w domu pod oknem stoi szafka która jest niższa od segmentu i on może na nią wpełznąć a potem myk i na okno :-(co za smykuś jeden
no w sumie co ja się dziwie przecież ćwiczył cały czas wchodzenie na krzesla fotele sofy itp chodzenie dla niego to już nudna rutyna teraz trzeba piąć się w góre
A
azik
Gość
bidonki sa ok (ja miałam nuby) ale mam z nim inny problem - to znaczy nie wiem jak utrzymać go w czystości - cały czas coś mi zalega w rurkach wiec nie używam
na razie króluje smoczek niekapek - nuby - przynajmniej wiem jak go myć, niekapki sa be, zarówno Piotrek nie chciał jak i Bartek nie chce...
no i oczywiście Bartek chce pić z kubeczka, na co mu pozwalam, zazyczaj skutkuje to kolejnym przebieraniem
na razie króluje smoczek niekapek - nuby - przynajmniej wiem jak go myć, niekapki sa be, zarówno Piotrek nie chciał jak i Bartek nie chce...
no i oczywiście Bartek chce pić z kubeczka, na co mu pozwalam, zazyczaj skutkuje to kolejnym przebieraniem
felqua
Magda- sposob na oduczenie Jaska byl taki-zgubila nam sie buteleczka wiec musielismy uzywac kubeczka-no i kilka dni marudzenia-i Jas zapomnial o butli.
Jestem pelna podziwu dla dzieci pijacych z bidonikow-my mamy 2 i Jas nawet nie wie jak sie z nich pije...
Jestem pelna podziwu dla dzieci pijacych z bidonikow-my mamy 2 i Jas nawet nie wie jak sie z nich pije...
kasiulla23
Mama marcowa'06
my musielismy kupic dzis bidonik bo... Lenadorwala sie do naszego kubka z pepsi i ciagnela jak szalona ;-)
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
ha, no wlasnie mam w domu kubek aventu (probowalam mu wczoraj zapodac) i bartek pociagnal z niego moze pare razy a tak ja go widzi to od razu kerci glowa i pokazuje na butelki
moze faktycznie ciezej sie z niego pije, a jak on przyzwyczajony do butli to latwo nam nie pojdzie...
moze kupie ten bidonik i t mu podpasuje
a sa jakies rozmiary tych bidonow?? jakies rozne dziurki czy cos?? bo ja nic o ich nie wiem. jaka firma najlepiej sie sprawdza?
moze faktycznie ciezej sie z niego pije, a jak on przyzwyczajony do butli to latwo nam nie pojdzie...
moze kupie ten bidonik i t mu podpasuje
a sa jakies rozmiary tych bidonow?? jakies rozne dziurki czy cos?? bo ja nic o ich nie wiem. jaka firma najlepiej sie sprawdza?
Podziel się: