reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
moja Agatka już całkowicie sama chodzi - od wczoraj biega po domu bez trzymanki :-) zadowolona jest niesamowicie, ja trochę mniej, bo:
- Agatka robi od razu porządek w mojej szufladzie z bielizną
- w komodzie - wyrzuca wszystkie ciuszki i wkłada je z powrotem, niekoniecznie pookładane ;-)
- uwielbia szafki kuchenne i.... ubikację!!! otwiera klapę na muszki klozetowej, chce dotykać łapkami, zaglądać do środka
- w komodzie - wyrzuca wszystkie ciuszki i wkłada je z powrotem, niekoniecznie pookładane ;-)
- uwielbia szafki kuchenne i.... ubikację!!! otwiera klapę na muszki klozetowej, chce dotykać łapkami, zaglądać do środka
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
Gratulacje dla małych chodziarzy
Mateusz po trzydniówce, którą przeszedł dwa tygodnie temu.....przestał chodzić. Przez te trzy dni leżał a potem bidulek nie miał siły. Teraz chodzi owszem ale za rączkę. Jak go puszczę to odrazu sie odwraca i rzuca na mnie. I nadal chodzi na paluszkach.
Mateusz po trzydniówce, którą przeszedł dwa tygodnie temu.....przestał chodzić. Przez te trzy dni leżał a potem bidulek nie miał siły. Teraz chodzi owszem ale za rączkę. Jak go puszczę to odrazu sie odwraca i rzuca na mnie. I nadal chodzi na paluszkach.
Marlenka
Marcowa Mama 2006
Łukaszek coraz odważniej chodzi za jedną rączkę. Kilka razy udało mu się postać bez trzymania, czym zaskoczył nawet siebie - widziałam to po jego mince.
Ostatnio próbuje rozbierać starą podłogę , która wystaje spod wykładziny. I z zaciekawieniem zagląda do pralki.
Ostatnio próbuje rozbierać starą podłogę , która wystaje spod wykładziny. I z zaciekawieniem zagląda do pralki.
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
moj Antos chodzi coraz odważniej a njbardziej mu sie podoba liznaie kamyków na spacerze :sick: i i gołebie kupy w parku go bardzo interesuja
a w domu to ulubbine miejsce zabaw kosz na śmieci i wiaderko z ziemniakami
ostatnio scenaka w domku siedzimy pijemy kawe a moje dziecie poczlapalo na 4 łapkach do miski psa wzięlo sobie karme sucha i zaczał moczyc ja w wodzie i ciach do dzioba wiec akcja w domu chowania przed nim psiego jedzonka a jak afera byla z jego strony ze jakim prawem mum sie zabiera tak pyszne cisteczka
a w domu to ulubbine miejsce zabaw kosz na śmieci i wiaderko z ziemniakami
ostatnio scenaka w domku siedzimy pijemy kawe a moje dziecie poczlapalo na 4 łapkach do miski psa wzięlo sobie karme sucha i zaczał moczyc ja w wodzie i ciach do dzioba wiec akcja w domu chowania przed nim psiego jedzonka a jak afera byla z jego strony ze jakim prawem mum sie zabiera tak pyszne cisteczka
koga
Mama Maksa i Julka
moja Agatka już całkowicie sama chodzi - od wczoraj biega po domu bez trzymanki :-) zadowolona jest niesamowicie,
u nas podobnie !!! tyle , że ulubiona zabawa - gonienie się wokół kanapy, która stoi na środku pokoju
natomiast na spacerach Maks popycha jeszcze przed sobą samochodzik - dziś dzielnie obszedł prawie całe zoo, zaliczając wszystkie możliwe chaszcze oraz robiąc małe salto przez niski płotek;-)
aaaa no i usiadł sobie raz w kałuży - raczej był niemile zaskoczony bo potem już je skrzętnie omijał
Zuzia24
Fanka BB :)
u nas chodzenie to juz pestka dla Zuzi natomiast furore zaczyna robic bieganie ) oraz wyrzucanie wszystkiego co znajduje sie w raczce do kosza na smieci
K
KingaP
Gość
moja Agatka już całkowicie sama chodzi - od wczoraj biega po domu bez trzymanki :-) zadowolona jest niesamowicie, ja trochę mniej, bo:
BRAAAAAWO dla Agatki. Nasza Lola leniwa... nie chce chodzić...
A z toaletą u nas to samo... Pewnego dnia cisza zapadła w domu... szukam Loli, a ta stoi w toalecie przy kibelku, zagląda do środka z ustami podtrzymywanymi na toalecie...
reklama
Podziel się: