reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

Lenka tez ostatnio zaczela gryzc sobie palce smiesznie to wyglada bo robi to wtedy gdzy sie wstydzi :-) :tak:
ale rowniez probuje ja tego odluczyc tzn zwracam uwage na cos innego:-)

reklama
u nas antek tez gryzie sobie paluszki ale zauwazylam ze ida mi trojki u gory moze to przez to

mowi kaka - ale co to oznacza w jego jezyku to tylko on sam wie
i zaczał dzis chodzic za jedna reke z julka i pokazuje w lusterku gdzie jest dzidzia

u nas antek tez gryzie sobie paluszki ale zauwazylam ze ida mi trojki u gory moze to przez to

mowi kaka - ale co to oznacza w jego jezyku to tylko on sam wie
i zaczał dzis chodzic za jedna reke z julka i pokazuje w lusterku gdzie jest dzidzia

Viola u nas kaka to od kaszki ale teraz mowi tak na kazdy rodzaj jedzenia wiec od rana slysze juz krzyki "kaka kaka kaka" :-D :-D :-D

Agatka jest moją imienniczką więc odemnie wielkie brawa ;-) Zuch dziewczyna :tak:
Pozdrawiam

Stachu dla odmiany gryzie łóżeczko.
Tak je już wyheblował, że gdy pojawi się jakieś rodzeństwo to będziemy musieli kupić nowe.
Jak "zabandarzowałam" pieluszką to obgryza w innym miejscu.
Wogóle ostatnio nie ma na niego mocnych. Ręce opadają.

reklama
Lenka w ogole ostatnio sporo mowi :-)
jej ulubione slowa ktore opanowala do perfekcji to "dyś" oraz "daj" oraz wyzej wspomniana "kaka" :-) :-)
i jak slysze w chwili jej smutku ciagle "dyś" to nie pozostaje mi nic innego jak spelnic prosbe corki i dac jej smoczek :-) ( nauczylam ja tego slowa chyba na moje nieszczescie :wściekła/y: :-) bo jak ja ją teraz od smoczka odzwyczaję :confused: :-) )
a slowo daj tez ciągle powtarza gdy widzi cos co nie jest w zasiegu jej reki :-D :-D :-D
a tak bardzo chcialam zeby zaczela juz mowic :-) :-D

Do góry