reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
mamaoli - Maksiu chciał pomóż mamusi i sam się wykąpać :-)
felqua - super , że Jasiek potrafi już dopasować klocki i gratulacje za pierwsze kroczki.
Kuba te klocki jak narazie to tylko wywala i nawet mu na myśl nie przyjdzie, że trzeba je włożyć a juz nie mówie o dopasowaniu odpowiedniego kształtu on nie ma czasu - a wyrzuca je szybciej niz ja wkładam ;-)

Kaska 76 przeciez on to wszystko nadrobi - bez problemowo !!! na drugie urodzinki już nie będziecie pamiętać o tych problemach - ten błysk w oku Titka mówi sam za siebie - damy rade

Gratulacje dla maluszków.

Łukaszek narazie szlifuje chodzenie z trzymaniem naokoło łóżeczka i kojca. Jest bardzo ostrożny, zanim klapnie, to rozgląda się. Oczywiście nie chroni go to przed przykrymi doświadczeniami.

I doczekałam się machania rączką PAPA.

Kasia Piotruś to dzielny i naprawdę pracowity chłopczyk - widać to w jego radosnej buźce. Zobaczysz nadrobi wszystkie zaległości.

No no coraz wiecej małych dreptaków, suuuuper:-). Ten etap jeszcze przed nami.

Kaśka nie martw się o Piotrka, wszystko nadrobi w swoim czasie.

reklama
bartek na mysli o chodzeniu. :-( obawiam sie ze nie przechodzi tego roczku.
za to raczkuje ekspresowo!! o czym przekonuje sie tez sasiedzi pietro nizej ;-) :baffled:
no i wylazi mi z fotelika do karmienia :szok: musze go przypinac bo inaczej beloby twarde ladowanie juz pare razy. :no:
aaaa i dzisiaj powiedzial "kała"!!!! co znaczy kawa :-) no i pieknie pierwsze slowo mojego syna to kawa, hehe widac jak uzywaka jest u nas popularna :-)

Do góry