reklama
Selinka dopiero co zaczela raczkowac a juz zaczyna raczkowac z wyprostownymi nozkami chodzi tak smiesznie z pupa w gorze oczywiscie caly czas sie przy tym wywraca i caly czas wszedzie wstaje teraz to latam za nia jak ochroniarz
Emcia u nas bylo tak samo dlugie przygotowania i nagle widze ktos tu do mnie idzie :-) :-) :-) jak juz ruszyla to na calego :-) :-)
Emcia u nas bylo tak samo dlugie przygotowania i nagle widze ktos tu do mnie idzie :-) :-) :-) jak juz ruszyla to na calego :-) :-)
ivka76
Fanka BB :)
ivka to Twój Szymek jakiś nowy sposób na raczkowanie wymyślił
Chyba tak, ale bardzo sprawnie mu to idzie :-)
Emcia
Marcowa Mama '06
Juz sie nie moge doczekac na ten pierwszy raczkujacy "kroczek"! Choc wiem, ze wtedy to sie dopiero nabiegam!
kelts
u nas raczkowania na razie nie bedzie na 100%. przynajmniej dopoki nie nacieszy sie chodzeniem stoi sobie pieknie w kojcu - potrafi tez go caly obejsc do okola i schyla sie po zabawki trzymajac sie jedna reka
no i wola "mammmmaaa" na pomoc czyli jak chce na rece
no i wola "mammmmaaa" na pomoc czyli jak chce na rece
Ola raczkuje juz doskonale, wstaje tez sama, siada (z kazdej pozycji), kuca jesli chce cos zlapac, chodzi jesli moze sie czegos trzymac (w lozeczku, przy meblach, trzymajac sie swojego pchacza), wchodzi po schodach na czworakach, robi pa-pa, rozumie 'nie wolno" i "chodz", na pieska wola "aa" (to chyba jej wersja hau-hau).
ivka76
Wielkie Gratulacje Dla Jasieńka !!!
reklama
Emcia
Marcowa Mama '06
Gratulacje dla Jasienka!!! Brawo dla pierwszego marcowego "chodziaczka"!!!
Podziel się: