reklama
pytia
Fanka BB :)
Lolo jest niesamowity! Jaś, mimo że jeszcze starszy nie robi jeszcze tylu rzeczy. Nie potrafi jeszcze pokazywać na przedmioty. Ale za to, jak mu powiem "Idź zobaczyć, chyba tatuś przyszedł" to zaraz biegnie jak szalony do przedpokoju sprawdzić.
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
JAGODKA GRATULACJE
maga - strzez sie
...zaczelo sie
maga - strzez sie
...zaczelo sie
felqua
Fanka BB :)
Ale te dzieciaczki szybko sie rozwijaja! Lolo- jestem w szoku! Zdolny chlopak!
U nas z nowosci- to to ze Jas sam stoi przez okolo pol minuty, potrafi z stania kucnac po jakis przedmiot i wstac z powrotem,no i chodzi trzymany za tylko jedna raczke. Co do mowienia- pies to łoło, samochód grbrrrrrrrrrr ( nawet ja nie umiem tak dobrze nasladowac odglosu silnika), a wszytsko co go interesuje to uuu uuu, mowi jeszcze ałała i mama ale tylko jak chce jesc ( dla niego mama to papu) Ahhh no i tez tanczy podskakujac do gory jak slyszy muzyke no i spiewa po swojemu
U nas z nowosci- to to ze Jas sam stoi przez okolo pol minuty, potrafi z stania kucnac po jakis przedmiot i wstac z powrotem,no i chodzi trzymany za tylko jedna raczke. Co do mowienia- pies to łoło, samochód grbrrrrrrrrrr ( nawet ja nie umiem tak dobrze nasladowac odglosu silnika), a wszytsko co go interesuje to uuu uuu, mowi jeszcze ałała i mama ale tylko jak chce jesc ( dla niego mama to papu) Ahhh no i tez tanczy podskakujac do gory jak slyszy muzyke no i spiewa po swojemu
reklama
Podziel się: