reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych pociech

U nas ciągle: dadadadada, bababababa, bleblebleble i czasem coś na kształt mama :) Ale ja jestem cierpliwa :)

No i jak się go posadzi i przytrzyma chwilkę to coraz dłużej sam siedzi, ale zaraz się przewraca na którąś stronę, więc robimy to rzadko i na chwilę, ale jak on się wtedy cieszy jak chwilkę siedzi :)

reklama
catherinko wszystkie jestesmy cierpliwie i dzielnie wyczekamy na slowko mama a mamusia tez juz niedlugo same radości z tymi naszymi maluchami

To u nas raczkowanie na całego. Dziś Kinga zwiedzała kuchnię i przedpokój. A chodzi już tak szybko, że nie można jej nawet na chwilę spuszczać z oka.

wow super ze Oskarek i Kinga juz takie postepy poczynily. Jak ja patrze na mojego to tylko dupke podnosi i chyba jeszcze na raczkowanie poczekam....... jesli w ogole bedzie bo ja np nie raczkowalam wiec moze tez ominie ten etap ale wolalabym nie. :-)

reklama
Kinga i Oskar, brawa!
Kubas narazie próbuje tyłek do góry podnieść, ale zaraz się rozpłaszcza z powrotem... No i dzisiaj dopiero pierwszy raz przewrócił się z brzucha na plecki! A poza tym to pełza i czołga się.

Do góry