reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

U nas ciągle: dadadadada, bababababa, bleblebleble i czasem coś na kształt mama :) Ale ja jestem cierpliwa :)

No i jak się go posadzi i przytrzyma chwilkę to coraz dłużej sam siedzi, ale zaraz się przewraca na którąś stronę, więc robimy to rzadko i na chwilę, ale jak on się wtedy cieszy jak chwilkę siedzi :)

reklama
catherinko wszystkie jestesmy cierpliwie i dzielnie wyczekamy na slowko mama a mamusia tez juz niedlugo same radości z tymi naszymi maluchami

To u nas raczkowanie na całego. Dziś Kinga zwiedzała kuchnię i przedpokój. A chodzi już tak szybko, że nie można jej nawet na chwilę spuszczać z oka.

wow super ze Oskarek i Kinga juz takie postepy poczynily. Jak ja patrze na mojego to tylko dupke podnosi i chyba jeszcze na raczkowanie poczekam....... jesli w ogole bedzie bo ja np nie raczkowalam wiec moze tez ominie ten etap ale wolalabym nie. :-)

reklama
Kinga i Oskar, brawa!
Kubas narazie próbuje tyłek do góry podnieść, ale zaraz się rozpłaszcza z powrotem... No i dzisiaj dopiero pierwszy raz przewrócił się z brzucha na plecki! A poza tym to pełza i czołga się.

Do góry