reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych pociech

Wlasnie zapomnialam napisac ze:
Brian spiewa aaaaaa :-)
i nauczyl sie robic jezykiem ja jedzie konik (chyba wiecie o co chodzi jesli dobrze to ujelam:eek:)hehe mowie wam jak to fajnie wyglada :happy:;-)

reklama
nawet wiecej maja zabkow ihhi
mysle ze kazda mama lubi bawic sie ze swoim maluchem i stymuluje tym samym jego rozwuj
ale tak jak napisalas kazde dziecko ma swoj tok i kazde jest zdolne na swoj sposob

Selineczka juz wlasciwie zapomniala jak sie lezy na pleckach, nawet pampersa jej nie moge przebrac bo od razu sie obraca na brzuszek, nauczylam sie ja nawet ubierac na brzuszku :-)
przemieszcza sie maly pelzak po calym pokoju az sie niemoge doczekac kiedy zacznie raczkowac
a jesli chodzi o zabki to u nas tez nic nie widac

Kinga, Oskarek - wielkie brawa za raczkowanie:-) :-) :-)
Agacinka - Twoja gigantka to wyprzedziła chyba wszystkie dzieciaki z BB ;-) Buziaki dla niej!

A Jaś dzisiaj pierwszy raz z leżenia na brzuszku podniósł się do siadu. Ale to raczej z wrażenia, bo położyłam go na brzuszku na trawie i była taki zdziwony, że aż usiadł :tak:

Kinga, Oskarek - wielkie brawa za raczkowanie:-) :-) :-)

A Jaś dzisiaj pierwszy raz z leżenia na brzuszku podniósł się do siadu. Ale to raczej z wrażenia, bo położyłam go na brzuszku na trawie i była taki zdziwony, że aż usiadł :tak:

położyłam go na brzuszku na trawie i była taki zdziwony, że aż usiadł
- :rofl2::-D oj ale sie usmialam
moj Lolo jak tylko idziemy do ogrodka polozyc sie na kocyk, to zaraz fika na sam koniec i wyrywa trawe :-) za raczkowanie sie powoli bierze, ale bardzo bardzo powoli!

U nas Antoś posadzony utrzymuje równowagę , wkłada sobie nogę do bużki, poza tym urósł nam ząbek. przewraca się z boku na bok i szaleje w łóżeczku - niedługo obniżymy dno. Poza tym jeśli chce coś wziąć do rączki robi to bezbłędnie (sam się obsługuje).:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Polozylam dzis Brianka na brzuszku a tu patrze tyleczek w gore i nozki w ruch ale nie raczkowal tylko krecil sie w kolo hehe ale to smiesznie wygladalo:-D
Jak posadze synka juz nie kiwa sie tak jak kiedys czasami potrafi utrzymac dluzej rownowage:-)

U nas nareszcie swobodne obroty w obie strony! Dzisiaj w wózku siedział samodzielnie dłuższą chwilkę. No a poza tym to taki z Jaśka wiercipięta się zrobił, że nie mogę go ubrać!

u nas tyleczek sie podnosi wiec to chyba przygotowania do raczkowania :-D
dzisiaj Selinka sama sobie wziela kubeczek niekapek za uszka i probowala, probowla az sie udalo napila sie samodzielnie :-)

reklama
u nas tyleczek sie podnosi wiec to chyba przygotowania do raczkowania :-D
dzisiaj Selinka sama sobie wziela kubeczek niekapek za uszka i probowala, probowla az sie udalo napila sie samodzielnie :-)
u nas tyleczek w gorze juz prawie dwa miesiace .................i nici z raczkowania ...za to pelzanie i turlanie na maxa:-) :-)

Do góry