reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

reklama
Gratulacje dla Oliwki:-):-)

Ola dziś też pierwszy raz pod paszki przeszła cały przedpokój, takie śmieszne marszowe kroczki robiła:-):-):-). No to teraz się dopiero zacznie.

Co do postępów to uwielbia "czytać" książeczki, ślicznie pokazuje pieska, ptaszka itp na obrazkach, naśladuje szczekanie pieska i muczenie krówki.
Jak wie, że widzę, że bawi się czymś co będę chciała jej zabrać (np pilotem), zajmuje się niby czymś innym, a drugą rączką powoli chowa tą rzecz za siebie.
Lubi jak za nią ganiam na czworaka, tylko się ogląda czy idę za nią i się śmieje.
Kiedyś, żeby coś zrobić mogłam ją wsadzić do wózka i przez moment miałam spokój, teraz wyłazi z szelek, odwraca się tyłem i wstaje, to samo w leżaczku czy krzesełku do karmienia.

OLIWKO
OGROMNE GRATULACJE I
WIELKIE
2.gif
18.gif
1.gif
23.gif
1.gif

A pierwszych kroczków Przemcia niestety nie zobaczyłam, bo u mnie w ogóle nic nie wyświetla.

Rano,gdy tylko wygrzebalam sie z wyrka :-p poszlam szykowac dla Nas sniadanko. :tak: Po jakims czasie zagladam do pokoju,bo wydalo mi sie,ze jest tam straszliwie cicho,co oznaczalo,ze Zuzia pewnie cos psotkuje,hihi. ;-) :-D
Szukam Mojej Corci i nigdzie Jej nie ma! :szok: I nagle uslyszalam huk spadajacych klamerek z parapetu! Moje Dzieciatko weszlo na pufe,a z niej na lawe! :szok: I tak sobie siedzialo przy okienku i bawilo sie klamerkami,hehehe. :-p :-D
Kurcze,musze uwazac,czy pufy sa dosuniete do stolu,bo normalnie widze,ze z Zuzi taka kombinatorka jest,ze masakra! Wszedzie musi wejsc. :-p :szok: :-D Spryciulka. :-D :happy2:

Oliwko nasza kochana ogromne gratki
jutro wkleję filmik z zakrętami Przemcia który od swojego sobotniego party ciągle na nóżkach
MOJA MAŁA DUMA :-):tak:

reklama
Do góry