reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Aguś poczekaj aż wkleję filmik z bieżącego dreptanka, Przemko zapomniał co to nieśmiałość, trza za nim biegać:-)Brawo ADASIU.
PRZEMCIU,super dreptolisz. :-) Tak jeszcze slodko niesmialutko. ;-)
kurczę jak tym dzieciom to wszystko szybko idzie
gratki dla wszystkich chodzików
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Anus,wierze! :-) Zuzia to normalnie juz biega!
Nika,macie ZAJE*ISTY plac zabaw! A Michalek cudnie ucieka babciuni. :-)
A tak poza tym,to dzis w tv leciala sobie reklama obiadkow "BoboVita" i Zuzia cieszyla sie w nieboglosy (chociaz i tak z reklam najbardziej lubi ta,w ktorej wystepuje Wisniewski - Avans ). Pytam sie,wiec Mojej Corci,gdzie jest dzidzia? A Zuzinka bez zadnego zastanowienia pokazala paluszkiem na tv.
Nika,macie ZAJE*ISTY plac zabaw! A Michalek cudnie ucieka babciuni. :-)
A tak poza tym,to dzis w tv leciala sobie reklama obiadkow "BoboVita" i Zuzia cieszyla sie w nieboglosy (chociaz i tak z reklam najbardziej lubi ta,w ktorej wystepuje Wisniewski - Avans ). Pytam sie,wiec Mojej Corci,gdzie jest dzidzia? A Zuzinka bez zadnego zastanowienia pokazala paluszkiem na tv.
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Aga, jak do nas przyjedziesz to też zobaczysz takie place, ostatnio remontują całe nasze osiedle (szkoda,że prywatnych domków nie:-(;-)) i wszędzie montują nowe, kolorowe palce zabawAnus,wierze! :-) Zuzia to normalnie juz biega!
Nika,macie ZAJE*ISTY plac zabaw!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Aniu,czuje sie coraz bardziej zaproszona! Az w koncu przyjedziemy i co wtedy? Do Leszna przeciez nie jest tak daleko. ;-)
A tych placow zabaw,to zazdroszcze... :-( U Nas sa takie drewniane,ale Zuzia z nich nie skorzysta,bo jest jeszcze za mala. :-(
A tych placow zabaw,to zazdroszcze... :-( U Nas sa takie drewniane,ale Zuzia z nich nie skorzysta,bo jest jeszcze za mala. :-(
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
co jak co ale Przemek do swojej (żadnej ) babci nie jest podobnyPrzemek bardzo jest podobny do babci i ślicznie jej ucieka.;-)
Aguś no jak to co wtedy???picolo jest nasz;-)
Przemek bardzo jest podobny do babci i ślicznie jej ucieka.;-)
chyba miałaś na mysli mojego Michasia i faktycznie niektórzy twierdzą, że jest do niej podobny w końcu rodzice mają oczy brązowe a synek jak babcia niebieskie
A plac zabaw rzeczywiście jest super, jest takich koło nas kilka, najbardziej mi sie podoba to miekkie podłoże, rewelacja !
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Aguś no jak to co wtedy???picolo jest nasz;-)
Anus,wez mnie tu nie kus! Bo jak przyjade,to Ci tego pikola juz nie podaruje.
To kiedy sie widzimy?
Podziel się: