reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

Dziękujemy za gratulacje :tak:
PRZEMUSIU jesteś przesłodki dreptak!!!

ADASIU wielkie buzi i gratulacje od Anielki! ;-)

reklama
Gratki dla wszystkich dreptaczków, Michaś zaczął stawiac samodzielne pierwsze kroczki ponad miesiąc temu, teraz biega po całym mieszkaniu :szok:, a my za nim :tak:, bo jak strezli w cos twardego to płacze starszliwie:eek: więc musimy go pilnować :tak:

Oto mój maluch, on biegnie a babcia czuwa :-)

Anus,wierze! :-) Zuzia to normalnie juz biega! :szok: :-D :tak:

Nika,macie ZAJE*ISTY plac zabaw! :tak: :-D :tak: A Michalek cudnie ucieka babciuni. :-) :tak:

A tak poza tym,to dzis w tv leciala sobie reklama obiadkow "BoboVita" i Zuzia cieszyla sie w nieboglosy (chociaz i tak z reklam najbardziej lubi ta,w ktorej wystepuje Wisniewski - Avans :baffled: :-p). Pytam sie,wiec Mojej Corci,gdzie jest dzidzia? A Zuzinka bez zadnego zastanowienia pokazala paluszkiem na tv. :-D :tak:

Aniu,czuje sie coraz bardziej zaproszona! :cool2: Az w koncu przyjedziemy i co wtedy? :-p Do Leszna przeciez nie jest tak daleko. ;-) :-p
A tych placow zabaw,to zazdroszcze... :-( U Nas sa takie drewniane,ale Zuzia z nich nie skorzysta,bo jest jeszcze za mala. :no: :-(

Przemek bardzo jest podobny do babci i ślicznie jej ucieka.;-)

:-D:-D:-D:-D:-D chyba miałaś na mysli mojego Michasia :tak: i faktycznie niektórzy twierdzą, że jest do niej podobny :tak::-D w końcu rodzice mają oczy brązowe a synek jak babcia niebieskie :confused:

A plac zabaw rzeczywiście jest super, jest takich koło nas kilka, najbardziej mi sie podoba to miekkie podłoże, rewelacja !

reklama
Do góry