reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

Basiu oj jest czasem jest:tak:skoro woli po coś skoczyć ( i się na pewno lekko walnąć) anie podreptać ( a umie) to coś tam z leniuszka ma:tak::-);-)

reklama
Ja tez musze sie pochwalic-Oliwka od wczoraj raczkuje!!! :-) Czasami przeraczkuje troche a potem kadzie sie na brzuch i heja do przodu, ale wazne ze juz zaczela i widze ze potrafi :tak:

No i od ponad tygodnia gada jak najeta :angry::-pKloci sie z nami, caly czas cos opowiada, jak ja zapytam o cos to odpowiada tak dlugo i namietnie jakby rozumiala o co pytam :-)

Ale z niekapka niesttey nie korzysta bo nei chce go nawet wsadzic do buzi, rzuca nim tylko przez cala kuchnie :no: Predzej napije sie ze szklanki lub zwyklego kupka niz z niekapka:-(

Ale z niekapka niesttey nie korzysta bo nei chce go nawet wsadzic do buzi, rzuca nim tylko przez cala kuchnie :no: Predzej napije sie ze szklanki lub zwyklego kupka niz z niekapka:-(

Zuzia tez woli napic sie z "doroslego" kubka,niz z czegos takiego z dziwna koncowka. :-p

A poza tym gratki dla raczkujacych
Oliwoskow! :-) :tak:

Adaś ostatnie kilka dni również gada jak najęty. Buzia mu się niezamyka. I tworzy coraz to nowe wyrazy. Ni i powiedział baba. A mama dalej nie:wściekła/y::angry::eek::baffled:
Niekapka też nielubi. jak ma założony dziobek od kubka to wogóle nie pije. Dopiero jak przekręce na smoczek.

Cytat Luczynka:Ale z niekapka niesttey nie korzysta bo nei chce go nawet wsadzic do buzi, rzuca nim tylko przez cala kuchnie :no: Predzej napije sie ze szklanki lub zwyklego kupka niz z niekapka:-([/quote]
Maciek też nie chce pić z niekapka nawet jak jest w nim jego ulubiony soczek:no:
a ostatnio oglądałam program na tvn style,że niekapki są nie wskazane i mogą powodować u dzieci wade wymowy:confused::confused::confused:

Ten sam program oglądałam a wcześniej zastanawiałam się nad kupnem.Ułatwienie jest , tylko niezdrowe.Narazie mam normalny z ala niekapek.Tz jest zakrętło ale kapie z niego, ma podwójne ścianki, taki bardziej ozdobny. Ma dziubek .Jak Pati pije z niego próbuje go ssać jak smoczek i muszę jej pomagaćbo wylewa.Narazie to bardziej jest do zabawy.

Witam:)
Mogę się wam pochwalić NASZYMI osiągnięciami?
Mój synuś mówi już mama..bam , be .am ,apa :)
chodzi trzymany za 1 raczke...robi kosi kosi,jaki duzy,papa jak sie mowi ahah to tak fajnie rusza glowka w prawo i lewo,poza tym jak sie go trzyma za raczki i mowi: "ale ładnmie Maciej tańczy"to przestepuje z nogi na noge tak fajnie sie bujajac na boki ,,jescze umie sie chowac i robic kuku i "gdzie jest dzidzia"

Więc wkładam Pati częściej do łóżeczka.I powoli próbuje wstawać.Narazie tylko na połowę nóżek, ale zawsze coś.:tak::-D

reklama
MARICZKA DZIŚ NAUCZYLA SIE W KOŃCU PIC SAMA Z NIEKAPKA!!!! HUUUURAAAA!!! STRASZNIE SIE CIESZĘ :tak::-):-D:rofl2::happy2:

Do góry