reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

reklama
Maja dziś poraz pierwszy stanęła sama w łóżeczku!:tak::-D
najpierw na kolanka a potem wziuuuuu do góry! i tak cały czas!
no i za każdym razem jak ją posadziłam na nocniku to zrobiłą małą kupke!:tak:
Wogóle to wcześniej myślałam ze to niema sensu tak małego dzicka sadzać, bo nawet znajoma-psycholog powiedziała ze dziecko do 1,5 roku życia niepotrafi samo się kontrolować. Ale jak widze mojego siostrzeńca /2lata/ który właśnie jest na szkoleniu nocnikowym to :szok:. Mieliśmy na podwórku rozłożony koc, a on stał i z nogawki wylatywała mu sraczka:-p:baffled:. Na nocniku ledwo co usiedzi, a Maja spokojnie z usmiechem na buźce:-) i prawie zawsze coś tam sprodukuje. Poprostu będzie obyta z nocnikiem:-D:laugh2::baffled:
Aniu prasa to jedna z najciekawszych zabawek:tak:. Zawsze w końcu w paszczy wyląduje:-p. Ostatnio dałam jej do wózka do trzymania w sklepie kartonik z ryżem i wygryzła w nim dziurę - trochę celulozy chyba jej niezaszkodzi co?:baffled::no::-p

u Oli przegląd prasy to też ulubione zajęcie. zawzięcie drze gazetę na paseczki. kurczę chyba wszystkie dzieci mają takie same upodobania

Ola dzisiaj gada gada i gada:-):-):-):-). Cały czas "adzia" i "dziadzia". takie to słodziutkie, a jaka jest z siebie dumna

Zapomniałam się pochwalić wczoraj usłyszałam jak Pati mówi mamama.:-):-):-):-):-):-):-):-):-)Wreszcie jestem dumna. Narazie powtórzy za kimś tata, baba,bebe. Mama narazie tak jakby niechcący wychodziło:-p, ale jest.:tak::tak::tak::tak::tak:

Lucy79 - my mamy taki samochodzik tzn Kamilek kupiłam mu na allegro na zajączka. Bardzo fajny jest. Kamilek lubi w nim jeżdzić i wstaje i próbuje za nim sam iść ale nie zawsze mu to wychodzi :-):-D:tak:;-)

reklama
baska ja mam nadzieję, że Oliwii się też spodoba;-) i zajmie się czymś na chwilę, bo ostatnimi czasy jest jej wszędzie pełno. Ale nie, raczkowac nie raczkuje, za to czołga się w ekspresowym tempie i wstaje przy wszystkim co jest wyższe od niej!!!:szok::szok: a jak juz stanie to ryczy bo chce sie wspinać wyżej a jeszcze nie umie. Taka moja maruda-wiercipiętka:tak::-D:-)

Do góry