reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

Zuzia od kilku dni zaczyna dzionek slodkim "Mama! Mama! Mammmmaaaaa!!!" :-D :happy2: :-D A,gdy widzi,ze ja jeszcze nie otwieram oczu,myk na brzuszek,pupka do gory i ... skacze do przodu. :-D A przy tym wola znowu "Mammmmmmmmaaaaaaaa!!!" ,chyba,zeby sie pochwalic,co tez Ona juz potrafi. :-D :tak: :-D

Poza tym uwielbia,gdy zjadam Jej paluszki od nozek i raczek. :-D Jeszcze podklada mi je do buzi,zebym dalej podgryzala,hihi. :-D

No i zastanawiam sie,po co kupowalam Mojej Coreczce tyle zabawek. :confused: :-p Zuzie najbardziej fascynuja ... metki z maskotek. :-D :laugh2: :cool2: No i uwielbia bawic sie np. reklamowka,opakowaniem od chusteczek higienicznych,termosikiem na butelki... I takimi roznymi nie-zabawkowymi :-p rzeczami. :-D :tak:

No,a poza tym,Moja Corenka Ukochana,wczorajszej nocy pobila swoj rekord w spaniu,az o godzine! :-D Spala od 18:30 - 7:00,czyli 12,5 godziny! :-D :-D :-D Moj Spioszek Kochaniuski! :-D :tak: :-D

reklama
Filipek 1 maja skończył 5 miesięcy :). Od miesiaca podciaga sie juz do siadania :), ma dwa małe ząbki. Jest cudownym Maleństwem które jest juz tak ruchliwe że nie mozna spuścić go z oka :) samodzielnie ię juz przewraca :)
I tak jak twoja córeczka agatkaZG uwielbia bawić się metkami od maskotek :)

Witaj Kamilo;-)
Agutku,nie badź złośliwicą;-) :tak:

Mój WOjtek tez uwielbia metki:-D :tak: ;-)

Filip też najbardziej lubi metki, opakowania i pudełko od chusteczek nawilżonych, pilot od telewizora.
Ostatnio poszerzył swoje słownictwo i mówi "ide" "dej, daj". Zaczął przesuwać się do przodu ale czołgając się bo na czworaka to nadal do tyłu. Poza tym stając na czworaka zaczyna stawać na stopki i śmiesznie to wygląda bo przy tym pupcia jest wysoko.

Przepraszam agutkeZG za przejęzyczenie.

Kamila,hehehe przestan. ;-) :-D

Dzisiaj rano,gdy mylam naczynia :baffled: :-p Zuzia spacerowala w chodziku. Bylysmy w kuchni,gdy z pokoju dolecial dzwiek z tv "Jaka to melodia". Zuzia zrobila wieeeeeeelkie oczka,odwrocila sie w tyl i fiuuuuuuuu "pobiegla" do pokoju,zeby poogladac ten program. :-D Zuzia go strasznie uwielbia. :-D :-p No,a pozniej wrocila do mnie i "chodzac" po przedpokoju spiewala sobie "Lalalalalalalala". :-D Mam muzykalna Coreczke! :-D :tak:

Co do dzwiekow,to Zuzia skumala sie,ze gdy robimy "patataj" na kolankach,glos fajnie drga i za kazdym razem robi "aaaaa" albo "mmmmmmmmm",co sprawia Jej ogromna frajde. :-D

Poza tym,gdy kleczala na kolankach,oparta o oparcie lozka :-p podniosla sie na sztywne nozki. :-D Poza tym,gdy trzymam Ja pod paszkami,wie,ze trzeba przebierac raz jedna nozka,a raz druga i tak sie chodzi. :-D No,a wczoraj pierwszy raz pokonala 5 schodow. :-D Wiedziala,ze tym razem trzeba wyzej podniesc nozie. :-D :-D :-D

kurcze ja nie moge sie doczekać az Filipek zacznie raczkować :) narazie podnosi tyłeczek w góre jak leży na brzuszku :) ale raczki jeszcze słabe.

reklama
Kurcze ale te wszystkie dzieciaczki postępowe:szok::szok::-D:tak:
Ale ja też w końcu mogę się czymś pochwalić:tak::tak: Otóż nasza pannica od kilku dni mówi TATA ATA ATA a tatusiek poprostu wyje z radości:rofl2:a ja czekam na MAMA, qrde:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Poza tym ślicznie sama siedzi w krzesełku do karmienia, huśtawce, sama siada, nie raczkuje:no2: za to czołga się i turla po całym pokoju:tak:;-),
No i najważniejsze sama pije z kubeczka niekapka!!:rolleyes::rolleyes:

Do góry