reklama
mammamisia
Wrześniowe mamy'06
Ach jakie piękne uśmiechnięte oczka ma ta Oliwcia!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A Moja Zuzia nie posiada niekapka. :-( Jakas wyrodna matka ze mnie. :-( Ale kupie Jej ten kubeczek,na pewno! :-)
Ryba mam to samo z Alą , jak jest niekapek, to w ogóle jej się ciągnąć nie chce, a jak zrobię kapek, to pić nie chce, albo się cała pooblewa :unibrow: My mamy taki sam kubeczek tylko pomarańczowy;-)Lucy, według mnie to super postęp Oliwci, bo ja mojego Filipa uczę już dwa miesiące pić z niekapka i nic. Normalnie miny robi jakby dziubek był posmarowany cytryną. Narazie się poddałam.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Za to normalnie z kubeczka chętnie piją.
Zuzia tak samo! Pierwszy raz pila z kubeczka 22 lutego i tak juz Jej zostalo. Tzn. dokladnie to byla filizanka.
Ryba mam to samo z Alą , jak jest niekapek, to w ogóle jej się ciągnąć nie chce, a jak zrobię kapek, to pić nie chce, albo się cała pooblewa :unibrow: My mamy taki sam kubeczek tylko pomarańczowy;-)
Renee, normalnie jakbym czytała o swoim dziecku, jest identycznie . I też mamy taki pomarańczowy kubeczek:-).
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
No to teraz czas,bym i ja pochwalila Moja Coreczke.
Od kilku dni nie ciagnie juz Albusi za wlosy tylko kladzie na niej raczke i ja glaszcze.
Gdy siedzi w swoim baseniku - kojcu uwielbia pyskowac do gwiazdki. A,gdy do Jej raczek dostanie sie puszka po herbatce Hipp`a robi takie "Huuuuu huuuuuuu",jakby chciala krzyknac "Echooooooo!".
Moja Malusia Kochaniusia Pocieszka!
Od kilku dni nie ciagnie juz Albusi za wlosy tylko kladzie na niej raczke i ja glaszcze.
Gdy siedzi w swoim baseniku - kojcu uwielbia pyskowac do gwiazdki. A,gdy do Jej raczek dostanie sie puszka po herbatce Hipp`a robi takie "Huuuuu huuuuuuu",jakby chciala krzyknac "Echooooooo!".
Moja Malusia Kochaniusia Pocieszka!
Podziel się: