reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

TAK MOJA PANNICA PIJE Z KUBECZKA;-):-D

290652.jpg

reklama
Lucy, według mnie to super postęp Oliwci, bo ja mojego Filipa uczę już dwa miesiące pić z niekapka i nic. Normalnie miny robi jakby dziubek był posmarowany cytryną. Narazie się poddałam.

Lucy, według mnie to super postęp Oliwci, bo ja mojego Filipa uczę już dwa miesiące pić z niekapka i nic. Normalnie miny robi jakby dziubek był posmarowany cytryną. Narazie się poddałam.
Ryba mam to samo z Alą:baffled: , jak jest niekapek, to w ogóle jej się ciągnąć nie chce, a jak zrobię kapek, to pić nie chce, albo się cała pooblewa:baffled: :unibrow: My mamy taki sam kubeczek tylko pomarańczowy;-)

A moja Nataszka sama dzisiaj usiadła!!!! Bez żadnej pomocy!!!!!

A niekapka na razie nie tolerują moje bąble. Za to normalnie z kubeczka chętnie piją.

Ryba mam to samo z Alą:baffled: , jak jest niekapek, to w ogóle jej się ciągnąć nie chce, a jak zrobię kapek, to pić nie chce, albo się cała pooblewa:baffled: :unibrow: My mamy taki sam kubeczek tylko pomarańczowy;-)

Renee, normalnie jakbym czytała o swoim dziecku, jest identycznie:tak: :tak:. I też mamy taki pomarańczowy kubeczek:-).

reklama
No to teraz czas,bym i ja pochwalila Moja Coreczke. :-D
Od kilku dni nie ciagnie juz Albusi za wlosy :-p tylko kladzie na niej raczke i ja glaszcze. :-D :tak:
Gdy siedzi w swoim baseniku - kojcu :-p uwielbia pyskowac do gwiazdki. :-D A,gdy do Jej raczek dostanie sie puszka po herbatce Hipp`a robi takie "Huuuuu huuuuuuu",jakby chciala krzyknac "Echooooooo!". :-D :-D :-D

Moja Malusia Kochaniusia Pocieszka! :happy2: :-D :happy2:

Do góry