reklama
magda1978
Fanka BB :)
u nas też do raczkowania jeszcze droga daleka, no chyba że mnie córcia zaskoczy. dopiero od jakiś 3 tygodni się turla, leżenia na brzuszku nigdy nie lubiła, ale za to coraz ładniej siedzi, nie kiwa się na boki tylko czasem straci równowagę i poleci do tyłu.
z gadaniem jest super. czasem pojawia się mama albo baba, a najczęściej robi usteczka w trąbkę i gada sobie eo eo eo:-)
z gadaniem jest super. czasem pojawia się mama albo baba, a najczęściej robi usteczka w trąbkę i gada sobie eo eo eo:-)
uleeczka
Wrześniowe mamy'07 Wrześniowe mamy'06
ja chce moje malenstwo zapisac do szkoly plywania dla niemowlat w aquaparku raz w tygodniu po 30 minut fajna zabawa i gimnastyka dla miesni i stawow dziecka w istotny sposob wplywaja na tempo i jakosc rozwoju fizycznego i umyslowego malenstwa czyli same plusy i nie moge sie doczekac tych lekcji
dzikidzik
mamula MAJULI
Postęp, postęp Luczynko!A moja Oliwka w zeszlym tygodniu, jak tylko wyszla Jej druga jedyneczka, ugryzla mnie w kark I to dosc mocno:-( Ale nie wiem czy to postep
tylko ciekawe po kim to ma po Tacie czy Mamie?
Postęp, postęp Luczynko!
tylko ciekawe po kim to ma po Tacie czy Mamie?
Chyba predzej po mnie Jak bylam jeszcze dzieckiem to moja najlepsza forma walki w bitwach z rodzenstwem bylo wlasnie gryzienie na co przeciwnicy bardzo narzekali a teraz mam dziwne upodobania bo lubie robic u G. na szyji podgryzane lekko "malinki" ale to juz takie skrzywienie z lekka
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Chyba zboczenie Luczynko.
Chyba zboczenie Luczynko.
"...kazdy ma jakiegos bzika, kazdy jakies hobby ma. A ja..." ;-)
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
"...kazdy ma jakiegos bzika, kazdy jakies hobby ma. A ja..." ;-)
"... lubie gryzc Grzesika w co popadnie,lalala. "
Podziel się: