reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

wiktoria juz w chodziku zasuwa po calym mieszkaniu troche mam wolnego i moge cos porobic hehe moja zdolna dziewczynka:tak:

reklama
u nas też do raczkowania jeszcze droga daleka, no chyba że mnie córcia zaskoczy. dopiero od jakiś 3 tygodni się turla, leżenia na brzuszku nigdy nie lubiła, ale za to coraz ładniej siedzi, nie kiwa się na boki tylko czasem straci równowagę i poleci do tyłu.

z gadaniem jest super. czasem pojawia się mama albo baba, a najczęściej robi usteczka w trąbkę i gada sobie eo eo eo:-)

Pati już coraz dłużej siedzi sama.Trzymam rękę za plecami delikatnie odchodzę ona siedzi,jak poczuje że mnie niema kładzie się.

A moja Oliwka w zeszlym tygodniu, jak tylko wyszla Jej druga jedyneczka, ugryzla mnie w kark :eek: :baffled: I to dosc mocno:-( Ale nie wiem czy to postep :eek: :cool2:

ja chce moje malenstwo zapisac do szkoly plywania dla niemowlat w aquaparku:tak: raz w tygodniu po 30 minut fajna zabawa i gimnastyka dla miesni i stawow dziecka w istotny sposob wplywaja na tempo i jakosc rozwoju fizycznego i umyslowego malenstwa czyli same plusy i nie moge sie doczekac tych lekcji:tak:

Postęp, postęp Luczynko!
tylko ciekawe po kim to ma po Tacie czy Mamie?:oo2::-D :oo2:

Chyba predzej po mnie :-p Jak bylam jeszcze dzieckiem to moja najlepsza forma walki w bitwach z rodzenstwem bylo wlasnie gryzienie :eek: :-D na co przeciwnicy bardzo narzekali :tak: :-D :-D :-D a teraz mam dziwne upodobania bo lubie robic u G. na szyji podgryzane lekko "malinki" :-p :zawstydzona/y: :tak: ale to juz takie skrzywienie z lekka :cool2:

reklama
Do góry