reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

reklama
Brawo dla czyscioszkowej Pati. :tak:

Zuzia dzis nie chciala zjesc obiadu. :baffled: Ani mleka w zamian. :no: :baffled: Gdy wypuscilam Ja z krzeselka,poszla do kuchni,otworzyla szuflade i wyciagnela sobie z niej kromke chleba! :-D :szok: :-D :-p Spryciula,wiedziala od razu,gdzie jest jedzonko. :cool2: :-p :-D
Pozniej wsiadla do szuflady ze swoimi rajstopkami i skarpetkami (na dole szafy,wiec bylo Jej latwo ;-) no i byla otwarta :-p) i tam sobie siedzac zajadala chlebek,haha! :-D
Agentka jedna! :happy2: :-D

A na "Zdjeciach..." wkleje,jak dzisiaj zasnela... :cool2: :-D

Oliwka ma taka spiewajaca lalke Agusie (tak pisalo na pudelku:-p) i dzisiaj powiedziala do niej AGA :szok::szok::-D:-D Moze to i przypadek ale bardzo mnie to ucieszylo :-)

reklama
Igorek jest bardzo sprawny ruchowo co nieraz jest bardzo niebezpieczne.Ostatnio sam wszedł na biuro i ściągał książki z półki zawieszonej na ścianie:szok: A tylko chwilkę nas nie było w pokoju ! Po prostu najpierw wszedł na swoje krzesełko , potem na mały stolik a potem już na biurko .Aż strach pomyśleć co mogło się stać:szok::-(.Pozatym sam chce jeść , pić , zakładać skarpety itp wszędzie go pełno ... acha i myje zęby :tak:sam się tego dopomina .Jak widzi moją poranną toaletę to prosi o szczoteczkę do zębów i pastę:-D

Do góry