reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Brawo dla czyscioszkowej Pati.
Zuzia dzis nie chciala zjesc obiadu. Ani mleka w zamian. Gdy wypuscilam Ja z krzeselka,poszla do kuchni,otworzyla szuflade i wyciagnela sobie z niej kromke chleba! Spryciula,wiedziala od razu,gdzie jest jedzonko.
Pozniej wsiadla do szuflady ze swoimi rajstopkami i skarpetkami (na dole szafy,wiec bylo Jej latwo ;-) no i byla otwarta ) i tam sobie siedzac zajadala chlebek,haha!
Agentka jedna!
A na "Zdjeciach..." wkleje,jak dzisiaj zasnela...
Zuzia dzis nie chciala zjesc obiadu. Ani mleka w zamian. Gdy wypuscilam Ja z krzeselka,poszla do kuchni,otworzyla szuflade i wyciagnela sobie z niej kromke chleba! Spryciula,wiedziala od razu,gdzie jest jedzonko.
Pozniej wsiadla do szuflady ze swoimi rajstopkami i skarpetkami (na dole szafy,wiec bylo Jej latwo ;-) no i byla otwarta ) i tam sobie siedzac zajadala chlebek,haha!
Agentka jedna!
A na "Zdjeciach..." wkleje,jak dzisiaj zasnela...
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Brawo Pati. :-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Zuzia umie pokazac,ze cos Jej smakuje - glaszcze sie po brzuszku.
Ale i tak najcudniej jest,gdy przychodzi do mnie i otwiera dziubka,zeby Ja calowac.
Ale i tak najcudniej jest,gdy przychodzi do mnie i otwiera dziubka,zeby Ja calowac.
reklama
adasia
Wrześniowe mamy'06
Igorek jest bardzo sprawny ruchowo co nieraz jest bardzo niebezpieczne.Ostatnio sam wszedł na biuro i ściągał książki z półki zawieszonej na ścianie A tylko chwilkę nas nie było w pokoju ! Po prostu najpierw wszedł na swoje krzesełko , potem na mały stolik a potem już na biurko .Aż strach pomyśleć co mogło się stać:-(.Pozatym sam chce jeść , pić , zakładać skarpety itp wszędzie go pełno ... acha i myje zęby sam się tego dopomina .Jak widzi moją poranną toaletę to prosi o szczoteczkę do zębów i pastę
Podziel się: