reklama
Alicja__22
Zaciekawiona BB
VegaVega
Fanka BB :)
Basia jak szłam na ostatnie szczepienie z małym to nie umiał główki do góry trzymać z pozycji brzuszkowej a teraz masakra.Nie ma się czym martwić.
Iza ja nie wiem ile mały waży ale przejdę się z ciekawości do przychodni.
a z łóżeczkiem próbowałam ale co z tego jak trzeba wstawać i karmić a tak jak śpi ze mną to ja nawet nie wiem ile razy w nocy to robię bo jak automat już działam na śpiocha.
Ostatnio to coś mu się poprzestawiało i wstaje 5:30 - 6:00 .
Iza ja też zerknęłam na Twoją Karo ale dziewczynka z niej fajna.Jaka pulchniutka i Ty chcesz mi powiedzieć,ze martwisz się ,że mleka nie chce .Dobrze wygląda.Mój Bartolinii to przy niej jak komar .
Wrzuciłam do mojego albumu fotkę jak moje dziecko zaczyna dzień .
Ala ja mojego za diabła nie mogę nauczyć ani koci ani brawo ani papa łobuzowanie lepiej mu wychodzi niż taka edukacja.:-(
Iza ja nie wiem ile mały waży ale przejdę się z ciekawości do przychodni.
a z łóżeczkiem próbowałam ale co z tego jak trzeba wstawać i karmić a tak jak śpi ze mną to ja nawet nie wiem ile razy w nocy to robię bo jak automat już działam na śpiocha.
Ostatnio to coś mu się poprzestawiało i wstaje 5:30 - 6:00 .
Iza ja też zerknęłam na Twoją Karo ale dziewczynka z niej fajna.Jaka pulchniutka i Ty chcesz mi powiedzieć,ze martwisz się ,że mleka nie chce .Dobrze wygląda.Mój Bartolinii to przy niej jak komar .
Wrzuciłam do mojego albumu fotkę jak moje dziecko zaczyna dzień .
Ala ja mojego za diabła nie mogę nauczyć ani koci ani brawo ani papa łobuzowanie lepiej mu wychodzi niż taka edukacja.:-(
izkab
matka wariatka
VegaVega - wiem, ze Karolka ostatnio dobrze sobie wygląda, chociaż jej siostra w tym wieku wyglądala jeszcze lepiej ja się tylko martwię, że mleka za mało pije... wody nie chce, soczków nie chce a coś musi pić, no i kaszki dostawała na wodzie, więc za mało mlecznych rzeczy jadła... od dzisiaj jej wprowadzę kaszki na mleczku ;-) a Bartek jest mniej pulchniutki, bo biega cały czas i spala kalorie, a moja tylko leży i pachnie jak zacznie biegać, to tez się szczypiorek zrobi ;-)
wczoraj Karola pierwszy raz zazdrość okazała, bo widziała jak przytulam Paule i tak zaczęła krzyczeć, że szok i wogóle, to ostatnio tylko u mnie na rękach chce być tata już nie jest fajny, u taty buczy i wyciąga ręce do mnie, masakra
wczoraj Karola pierwszy raz zazdrość okazała, bo widziała jak przytulam Paule i tak zaczęła krzyczeć, że szok i wogóle, to ostatnio tylko u mnie na rękach chce być tata już nie jest fajny, u taty buczy i wyciąga ręce do mnie, masakra
Alicja__22
Zaciekawiona BB
Dziewczyny mam pytanie, ile wasze maluchy wypijają dziennie płynów, (nie licząc mleka) bo nie wiem czy mojej za dużo nie daje..
klaudusiaNK
Fanka BB :)
U mnie cienko z płynami innymi niż mleko jak 100 ml na dzień wypije to mamusia szczęśliwa a później wieczorem kupki nie może zrobić i go brzuszek boli bo woda to powinna rozrzedzić troche a jak on prawie nie pije to i gęste twarde robi.
VegaVega ślicznego masz synusia! Piękne ma oczka :-) też muszę wrzucić jakieś tego swojego wariata ale nie mam żadnych na tym komputerze
VegaVega ślicznego masz synusia! Piękne ma oczka :-) też muszę wrzucić jakieś tego swojego wariata ale nie mam żadnych na tym komputerze
izkab
matka wariatka
U mnie z płynami innymi niż cycek cienko :-( nie chce nic pić... powoli staram się ją przekonać do wody, ale póki co kiepsko mi to idzie... a co dajesz do picia, że sie martwisz?Dziewczyny mam pytanie, ile wasze maluchy wypijają dziennie płynów, (nie licząc mleka) bo nie wiem czy mojej za dużo nie daje..
Alicja__22
Zaciekawiona BB
Ja nie karmie piersią to może też dlatego tak się chce jej pić.. Daje jej soczku rozcieńczonego z wodą (50%-50%) ale soku nie daje więcej niż 150 ml czyli wypija gdzieś około 300ml (oczywiście nie na raz)takiego napoju i dodatkowo czasem herbatkę jakąś (100ml) bo wody nie chce pić niestety, a obawiam się dlatego, bo usłyszałam od "starszego pokolenia" że za dużo jej daję, wiem, że nie powinnam się przejmować, ale wole się upewnić, że nie przesadzam..:-):-):-)
reklama
Podziel się: