KlaudusiaNK
Z tą alergią, to nie do końca jest tak, że jak masz psa to jest mniejsze prawdopodobieństwo alergii u dziecka... moja starsza wychowywała się od urodzenia z psem, w wieku około 2,5 lat stwierdzono alergię (na pyłki, na psa nie wykazały badania). Dopóki niuńka żyła, Paula cały czas miała w domu katar, nie wiedzieliśmy od czego. Jak uśpiliśmy niunię, to katar się skończył - niestety na jakiś rok, bo teraz jak tylko pies się pojawi w otoczeniu, to Paula dostaje od razu duszności :-( okazało się, że jest na sierść strasznie uczulona, nie ma mowy o jakimkolwiek kontakcie z psami, zaatakowała ją ta alergia z podwójną siła :-(
VegaVega - twój Bartuś to juz kawal chłopa
super wygląda na zdjęciach i tak ładnie się trzyma na nóżkach
no i stwierdzam z tego co napisalaś, że jeszcze dużo cyca... moja niestety nie chce
daje jej o 5 i 8, później deserek, czasem cyc po spacerku, obiadek, kaszka i na noc cyc...więcej nie wcisnę i boję się, że już za długo nie pokarmię :-( nie wiem, czy z tym cycaniem w nocy nie jest tak, że jak dziecko śpi z mamą i czuje blisko cycka, to chce pocycać, a jak śpi osobno, to nie ma takiej potrzeby
próbowałaś go w nocy położyć w łóżeczku? wykończysz się kobieto
Karolka w wieku 7 miesięcy waży 8400
a jak waga u waszych dzieciaczków?