reklama
izkab
matka wariatka
Chyba jest inna technika picia . Karolka z niekapkiem sobie nie radzi, bo musi tak jakby ssać (albo ciągnąć - nie wiem jak to dokładnie nazwać ), a kubeczek treningowy wystarczy dziąsłami scisnąć ;-) innymi słowy inaczej skonstruowany jest ustnik
Ostatnia edycja:
VegaVega
Fanka BB :)
Dzięki ;-)
Widzę Iza ,że idziesz z postępem ,ja to jestem jeszcze daleko za murzynami hihihi.Kurcze kiedyś tego nie było aż tyle ale fajnie,że są takie udogodnienia.
Łóżeczko z wibracjami,z pozytywkami itp.itd.szok.Zastanawiam się tylko co jeszcze wymyślą jak nasze dzieci będą miały dzieci.
A dzisiaj mały mi narozrabiał raczkował i władował mi pod stolik pod TV zwalił zegarek,płyty,potem zwalił i połamał mi kwiatka ( na szczęście nie na siebie) i ziemia rozsypała się z doniczki po dywanie (dobrze ,ze się jej nie najadł).
Widzę Iza ,że idziesz z postępem ,ja to jestem jeszcze daleko za murzynami hihihi.Kurcze kiedyś tego nie było aż tyle ale fajnie,że są takie udogodnienia.
Łóżeczko z wibracjami,z pozytywkami itp.itd.szok.Zastanawiam się tylko co jeszcze wymyślą jak nasze dzieci będą miały dzieci.
A dzisiaj mały mi narozrabiał raczkował i władował mi pod stolik pod TV zwalił zegarek,płyty,potem zwalił i połamał mi kwiatka ( na szczęście nie na siebie) i ziemia rozsypała się z doniczki po dywanie (dobrze ,ze się jej nie najadł).
Ostatnia edycja:
izkab
matka wariatka
Hahaha...moja siostra ma córeczkę o 2,5 miesiąca starszą, więc się uczę od niej ;-) a po drugie mam męża strasznego pipanciarza, wiec on też sporo wymyśla, ciągle czegoś szuka, przezywa strasznie (jak kupilam karuzelkę do łóżeczka, to pierwsze pytanie jakie zadał, to czy ona jest na pilota )
Ostatnia edycja:
izkab
matka wariatka
hihihihi...dokładnie :-) ja czasem mam wrażenie, że mam trójkę dzieci w domu ale to w sumie pocieszne jest wogóle, to mój mąż ostatnio bardzo nieszczęśliwy chodzi, bo stwierdził, że już wszystko ma i nie wie, co kupować... i wymyślił, że kupi sobie dzialkę ze stodoła i ciągle mi o tej stodole marudzi
klaudia011
VegaVega my mamy kubeczek treningowy z Canpolu, ma miękki dziubek (taki gumowy) :-)
my również ten mamy- balonik
jak na razie z niekapków młody pić nie umie
izkab
matka wariatka
Przepraszam za tą osobista dygresję w poprzednim poście, zupelnie nie w temacie, ale tak jakoś mi się skojarzylo
Klaudia, a jak twój synek radzi sobie z kubeczkiem? moja co prawda zbyt często go nie dostaje, ale jak już dostanie, to mam wrażenie że traktuje go jak gryzaka i zupełnie przypadkowo jej czasami coś wyleci
I pozwolę sobie jeszcze raz zapytać o soki z surowej marchewki lub jabłuszka - można już podawać, czy to jeszcze za wcześnie?
Klaudia, a jak twój synek radzi sobie z kubeczkiem? moja co prawda zbyt często go nie dostaje, ale jak już dostanie, to mam wrażenie że traktuje go jak gryzaka i zupełnie przypadkowo jej czasami coś wyleci
I pozwolę sobie jeszcze raz zapytać o soki z surowej marchewki lub jabłuszka - można już podawać, czy to jeszcze za wcześnie?
VegaVega
Iza o soczkach nic nie wiem ale skoro marchew podaje się od 4 m-c to dlaczego nie mogłabyś podać małej marchewki z sokowirówki?Myślę ,że tak.
Ja też mam 3 dzieci ale TY masz fajnie bo masz 2 dziewuszki one kiedyś Ci pomogą a ja mam trzech chłopów.
Twój mąż mógłby kupić kolejkę gdyby miał synka a lalkami chyba bawić się nie lubi .A na co mu ta stodoła ???
Ja też mam 3 dzieci ale TY masz fajnie bo masz 2 dziewuszki one kiedyś Ci pomogą a ja mam trzech chłopów.
Twój mąż mógłby kupić kolejkę gdyby miał synka a lalkami chyba bawić się nie lubi .A na co mu ta stodoła ???
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
izkab - my tez mamy balonik canpola i młoda ładnie pije z niego - jak chce jej się pić, bo ostatnio to coś nie bardzo tylko, że ja trzymam kubeczek a ona ciągnie ;-)
Podziel się: