olga:)
Początkująca w BB
Mój maluch właśnie dziś zaczął się wspinać na kanapę,wychodzenie to nie problem gorzej z schodzeniem za nic nie mogę go nauczyć żeby robił to tyłem.Chodzi już sam od tygodnia i coraz lepiej mu idzie.Co do muzyki to też uwielbia najbardziej punka inna mu się nie podoba i jak mu puszczę to "ne"i trzeba przełączyć.Trzęsie przy tym głową,wyma****e rękoma,kiwa się i giba istna komedia.Zrobił się też z niego mały telemaniak jak tylko słyszy piosenkę z Ulicy Sezamkowej albo Niedzwiedzia w dużym niebieskim domu to jest szał.Z powrotem zaczął mówić bo była chwila że się zaciął teraz jest mama,tata,iś(miś)sypa(zupa),mniam,mniam(jedzonko)jajo i inne dziwne rzeczy.Jak rysuje bierze potem kartkę w ręce i udaje że czyta isz,mis,ba,bu yyyyy byyyyyyyyy i takie tam.
U nas znowu nieprzespane nocea było tak pięknie),znów idą ząbki i budzi się co chwila a najgorzej jest 3 czasem 4-5wstaje ni to je ni nie je i zabawa.Chodzi wokół łóżka ściąga wszystko z szafek i pcha się do nas,ale tylko na chwilę potem znów na podłogę.Masakra a ja znów pól przytomna chodzę a ząbków coraz więcej może wyjdą wszystkie naraz i będzie spokój
U nas znowu nieprzespane nocea było tak pięknie),znów idą ząbki i budzi się co chwila a najgorzej jest 3 czasem 4-5wstaje ni to je ni nie je i zabawa.Chodzi wokół łóżka ściąga wszystko z szafek i pcha się do nas,ale tylko na chwilę potem znów na podłogę.Masakra a ja znów pól przytomna chodzę a ząbków coraz więcej może wyjdą wszystkie naraz i będzie spokój