reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienie pustego pęcherzyka

karolina95x

Aktywna w BB
Cześć, mam pytanie do dziewczyn, które miały stwierdzone puste jajo płodowe. W którym tc poroniłyście? Chodzi mi o poronienie samoistne. Jak u Was przebiegało? Do czego możecie porównać ból? Niestety mnie również to czeka. Czekam aktualnie aż sama poronie. (mam nadzieję, że to się wydarzy) jestem aktualnie w 8t2d ciąży, cały czas czekam. Dziś zaczęło boleć mnie podbrzusze i zastanawiam się czy może to już.

reklama
U mnie tez wychodził jakoś 8 tydzień, ból bardzo nieprzyjemny, miewałam kiedyś bardzo bolesne miesiączki, ale to było 100 razy gorsze, nospa ani przeciwbólowe nie pomagały.

Cześć, mam pytanie do dziewczyn, które miały stwierdzone puste jajo płodowe. W którym tc poroniłyście? Chodzi mi o poronienie samoistne. Jak u Was przebiegało? Do czego możecie porównać ból? Niestety mnie również to czeka. Czekam aktualnie aż sama poronie. (mam nadzieję, że to się wydarzy) jestem aktualnie w 8t2d ciąży, cały czas czekam. Dziś zaczęło boleć mnie podbrzusze i zastanawiam się czy może to już.

Ja poroniłam puste jajo w 7+6, nie bolało praktycznie w ogole. Jak normalny okres, nie wzięłam ani jednej tabletki przeciwbólowej. Nie przestrasz się, bo krwi może być sporo. Lepiej się zabezpieczyć w takie podpaski poporodowe. Nie ma się co bać, życzę Ci żebyś jak najszybciej miała to z głowy, bo najgorsze jest to czekanie.

Do góry