reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienie i kiedy starania ...

Super, gratuluję a po jakim czasie od poronienia zaszalalas w ciążę?
Z ta ciąża wszystko jest ok?
Ja tak w ogóle się zastanawiam o co chodzi z tymi poronieniami, że teraz jest tyle tego, tyle kobiet to przeżywa. Kiedyś nie zdarzały się takie sytuacje
Po 3mc więc nie trać wiary

reklama
Nie nic nie robiłam , zamiar był ale zaszłam w ciąże i zajęłam się nią lekarz dał leki ,luteinę i duphaston i się udało 27 tydzień , zdrowa dziewczynka ,i mam nadzieję że do porodu nic się nie wydarzy ;)
To super czytajac te wasze historie z happe endem to odrazu pozytywnie do tego podchodzę i wierzę że będzie dobrze

Ja krwawilam jakieś 5 dni. A zaszlam w 2 ciążę w kolejnym cyklu, czyli jak poroniłam w październiku, organizm się oczyścił samoistnie, od razu próbowaliśmy w listopadzie, a w grudniu już nie dostałam miesiączki, ubierając choinkę powiesiłam test jako prezencik dla męża [emoji6] i długo walczyłam że sobą nie mogąc zrozumieć całej tej sytuacji, bo zawsze byłam okazem zdrowia, planując ślub od razu decydowaliśmy się na dziecko...ale to nie zawsze jest takie proste. I udało się, jestem w 32 tc z Hanią [emoji3590]

Jeszcze o coś muszę zapytać.jsk długo krwawilyscie po zabiegu? Ja jestem 4 dzień i dziś zauważyłam u siebie takie jakby skrzepy. Czy to normalne?
Normalne , ja po tygodniu od poronienia , w galerii dostałam takiego krwotoku że szok ,normalnie wątróbka ze mnie leciała , przeraziłam się ale gin mnie uspokoił ,że jeśli się to nie powtórzy to jest ok i tak było wszystko się oczyściło

S
Ja krwawilam jakieś 5 dni. A zaszlam w 2 ciążę w kolejnym cyklu, czyli jak poroniłam w październiku, organizm się oczyścił samoistnie, od razu próbowaliśmy w listopadzie, a w grudniu już nie dostałam miesiączki, ubierając choinkę powiesiłam test jako prezencik dla męża [emoji6] i długo walczyłam że sobą nie mogąc zrozumieć całej tej sytuacji, bo zawsze byłam okazem zdrowia, planując ślub od razu decydowaliśmy się na dziecko...ale to nie zawsze jest takie proste. I udało się, jestem w 32 tc z Hanią [emoji3590]
Super gratuluję nie bałaś się że za szybko? A miałaś też łyżeczkowanie?

Normalne , ja po tygodniu od poronienia , w galerii dostałam takiego krwotoku że szok ,normalnie wątróbka ze mnie leciała , przeraziłam się ale gin mnie uspokoił ,że jeśli się to nie powtórzy to jest ok i tak było wszystko się oczyściło
Ok. To nie będę się martwić jeśli to normalne.dzieki

reklama
Do góry