reklama
Rozwiązanie
Tak ,od początku duphaston, luteina i acard, a ciąża przebiegła bez problemów, wręcz idealnie, bez wymiotow, złego samopoczucia, urodziłam 4 dni po terminie ,córeczka 59cm i 3870Gratuluję ! Jak przebiegła ciąża ? Byłaś na lekach ?
Fado123
Fanka BB :)
Tak ,udało się za 3 razem ,mam 10 miesięczna coreczkePrzepraszam że zapytam a masz już jakieś dzieci ?
reklama
Jest niestety dużo takich osób na forum, np na wątku ciąża po poronieniu, czy poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne. Sama też jestem po 2 poronieniach, a obecnie rowniez mama 2 żywych maluchowHej
Czy jest tu ktoś komu 2 razy pod rząd ciąża obumarła?
Jest ktoś kto chciałby porozmawiać?
Dolvit
I udało Ci się mieć normalnie dziecko?Ja poronilam 2 razy pod rząd, pierwszy raz to puste jajo, a drugi serduszko przestało bić w 8 tc
Dolvit
A czy ta ciąża z której masz córeczkę była na jakiś lekach?Tak ,udało się za 3 razem ,mam 10 miesięczna coreczke
Fado123
Zmetylowany kwas foliowy i wit b, oraz Acard,A czy ta ciąża z której masz córeczkę była na jakiś lekach?
Ja dziś rano miałam właśnie zabieg już 2 w tym roku. Na szczęście bez komplikacji ale psychicznie jest ciężko.
Chcieliśmy z mężem jeszcze jak to się mówi na starość jedno dzieciątko.
Mam 39 lat i boję się że to przez mój wiek tak się dzieje.
Chcieliśmy z mężem jeszcze jak to się mówi na starość jedno dzieciątko.
Mam 39 lat i boję się że to przez mój wiek tak się dzieje.
Dopiero teraz po drugim razie. Mieszkam za granicą i tu do 16 tygodnia to w ogóle nie ratują ciąży.Czy Twój lekarz zalecił jakieś badania?
Aczkolwiek u mnie myślą że chodzi już o wiek. Mam 39 lat.
Bardzo mi przykro.Hej
Hej u mnie sytuacja wygląda tak córka 11 lat ciąża książkowa pozniej dwa poronienia i teraz w kwietniu ciąża obumarła
U mnie 2 synów 19 i 13 i 2 poronienia a właściwie to obumarcia.
reklama
Bardzo mi przykro. Ja też zaczęłam robić badania, ale te co zrobiłam wyszły dobrze. A później już zaszłam w kolejną ciąże i cały czas jestem na accardzie + leki od Endo. Mam nadzieję, że Twoje wyniki również będą ok i doczekasz się swojego upragnionego maleństwaDopiero teraz po drugim razie. Mieszkam za granicą i tu do 16 tygodnia to w ogóle nie ratują ciąży.
Aczkolwiek u mnie myślą że chodzi już o wiek. Mam 39 lat.